Ειδήσεις Adventures Στο Bee Simulator θα τσιμπάτε παιδιά στο κεφάλι

Στο Bee Simulator θα τσιμπάτε παιδιά στο κεφάλι

Wednesday, 13 Nov 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/55/3d/bee-simulator-3-1573643992.jpg
 

Στο Bee Simulator θα τσιμπάτε παιδιά στο κεφάλι

Μαζέψτε γύρη, πετάξτε ανέμελα και δώστε μάχες με άλλα έντομα.

Η βία σε παιδιά, σπάνια γίνεται ανεκτή στα video games, όπως και θα έπρεπε άλλωστε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, όντας μέλισσα δύσκολα μπορείς να αντισταθείς για να μην επιτεθείς με το κεντρί σου σε έναν πατέρα με τον γιο του, οι οποίοι δεν χορεύουν καν σε κάποιο μουσικό κομμάτι αλλά σε ένα περίεργο μοτίβο ήχου. Πρέπει να πονέσουν. Δυστυχώς η ευτυχώς το κέντρισμα δεν είναι θανατηφόρο. Ακόμη κ όταν τους τσιμπάς στο κεφάλι αρκετές φορές το damage είναι μικρό. Το σίγουρο είναι ότι παίρνουν το μήνυμα, σταματήστε να χορεύετε η δεχθείτε την οργή της μέλισσας.

Μετά από μερικές ώρες στο Bee Simulator, θα πείτε ότι είναι περισσότερο Arcade game παρά προσομοίωση. Για να μαζέψεις γύρη, περνάς ανάμεσα από φωτεινά δαχτυλίδια που βρίσκονται πάνω από τα λουλούδια. Για να παλέψεις με άλλα έντομα, πατάς σε χρονισμένες εντολές για να εκτελέσεις κινήσεις επίθεσης ή άμυνας. Μπορείς επίσης να πάρεις και οδηγίες από άλλες μέλισσες ενώ μιμείσαι της κινήσεις, μέσω ενός παιχνιδιού μνήμης.

Η προσομοίωση έχει αρκετή πλάκα, μόνο που δεν είναι πραγματική προσομοίωση αν αυτό ψάχνετε. Οι θηλυκές μέλισσες μπορούν να τσιμπήσουν μόνο μια φορά, αφού μετά το τσίμπημα το κεντρί τους μένει πάνω στον άνθρωπο και σύντομα πεθαίνουν. Ένα από τα κακά του είναι ότι ίσα που ακούς τις μέλισσες να πετάνε, είναι σχεδόν αθόρυβες κάτι που δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.

Το Bee Simulator, έχει επίσης local co op. Μπορείτε να μπείτε μέχρι τετράδα μελισσών και να αναστατώσετε τον κόσμο.

Θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου στο Epic Games Store και μέσα στη χρονιά το αναμένουμε και στο Steam.

Συζητήστε για το Bee Simulator σε αυτό το forum topic. Δείτε επίσης το review του Goat Simulator.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification