Ειδήσεις Adventures Where The Heart Is

Where The Heart Is

Friday, 10 Jul 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/20/e4/9f/where20the20heart20is-10-1594473064.jpg
 

Where The Heart Is

Ένα αφηγηματικό Adventure από την Arnature.

Ένα από τα εννέα Indie games που ανακοίνωσε η Sony, αφορά την εξερεύνηση των αναμνήσεων και του πραγματικού κόσμου, στην προσπάθεια του κεντρικού χαρακτήρα να ξεφύγει από την σπηλιά στην οποία παγιδεύτηκε.

Η εταιρεία ανάπτυξης Armature ετοιμάζει ένα αφηγηματικό Adventure, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα για το PS4. Ο κεντρικός χαρακτήρας ονομάζεται Whit και χάνεται σε μια σπηλιά όπου δεν μπορεί να βρει πως να αποδράσει. Ενώ έχει χαθεί, οι αναμνήσεις του πατέρα του θα δημιουργήσουν ένα νέο χώρο για εξερεύνηση και οι γραμμές που χωρίζουν την πραγματικότητα από την φαντασία θα αναμειχθούν, καθώς θα εξερευνήσετε το παρελθόν και το μέλλον.

Οι χαρακτήρες του Where The Heart Is θα έχουν μορφές τόσο του παρελθόντος, όσο και του μέλλοντος και θα αποτελούν τον σύνδεσμό σας με την ιστορία. Οι επιλογές που θα κάνετε στο Adventure θα είναι σημαντικές και θα σας δίνουν την αίσθηση ότι είναι οριστικές. Οι αποφάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ξεχωριστά gameplay paths και αποτελέσματα για τους χαρακτήρες και δεν θα είναι δυνατό να τις δείτε όλες με ένα playthrough.

Για παράδειγμα, ο αδερφός του βασικού χαρακτήρα που ονομάζεται Sege, έχει ένα μέρος όπου πηγαίνει για να ξεφύγει από συμπλοκές και θα μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα δείτε πως ο Whit ανταποκρίνεται στον αδερφό του και η ανταπόκρισή σας θα σας βοηθήσει να καθορίσετε που θα τον βρείτε ζωντανό. Κάθε απόφασή σας θα καθορίσει μια διαφορετική εκδοχή του τι άντρας θα γίνει. Θα ελέγξετε τον Whit από την παιδική του ηλικία μέχρι τα γεράματα και θα δείτε τι θα συμβεί στα παιδιά του.

Where the Heart Is θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα για το PS4.

Διαβάστε περισσότερα για τα Indie games που ανακοίνωσε η Sony και συζητήστε για το Where The Heart Is στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification