Ειδήσεις Adventures The Inpatient: Ημερομηνία κυκλοφορίας

The Inpatient: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 10 Nov 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c8/f8/e2/inpatient-99-1504039614.jpg
 

The Inpatient: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το prequel του Until Dawn θα καθυστερήσει. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/8/17]  Η Sony ανακοίνωσε αρχικά ότι το Inpatient θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για το PS4 και το PlayStation VR.

Το prequel του Until Dawn σας καλεί σε μία δυνατή VR εμπειρία, καθώς θα γίνετε ασθενής σε άσυλο της δεκαετίας του '50, χωρίς να γνωρίζετε πώς βρεθήκατε εκεί. Όσο εξερευνάτε το άσυλο (Blackwood Sanatorium) και στην προσπάθειά σας να ανακαλέσετε την μνήμη σας και να ανακαλύψετε ποιος είστε, τόσο οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα καθορίσουν την μοίρα των ανθρώπων που θα συναντήσετε. Η περιγραφή αυτή από μόνη της μας προϊδεάζει για εναλλακτικά φινάλε, ακριβώς όπως και στο Until Dawn.

Δείτε το story trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

[UPDATE: 10/11/17 - Δίμηνη καθυστέρηση] Η Supermassive Games ανακοίνωσε ότι το Horrror The Inpatient θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

Αρχικά γνωρίζαμε ότι θα το δούμε στις 22 Νοεμβρίου, ωστόσο με νέα ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε ότιθα λανσαριστεί στις 24 Ιανουαρίου 2018.

Όσον αφορά στα PlayStation VR games της εταιρείας, ανακοινώθηκε ότι το Co-op Shooter Bravo Team θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου 2018 και το VR Horror Hidden Agenda θα έρθει στις 22 Νοεμβρίου.

Το Inpatient θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για το PS4 και θα απαιτεί PlayStation VR. Διαβάστε τις αρχικές πληροφορίες του παιχνιδιού και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/08/2017 08:47
Θα είναι πάρα πολύ δυνατό και με VR.Απο τους δημιουργούς του Until Dawn περιμένω πολλά.
#2 ashbringer (Level 25) 11/11/2017 10:40
θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο γιατί πιστεύω πως θα είναι παιχνιδάρα.
Notification