Ειδήσεις Adventures Masters of Anima

Masters of Anima

Wednesday, 11 Apr 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/8f/b9/masters-of-anima-30-1516137964.jpg
 

Masters of Anima

Κυκλοφόρησε ο συνδυασμός Adventure, RPG και Strategy. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/1/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Passtech Games που έχει δημιουργήσει το Tower Defense/Strategy Space Run, έχει ξεκινήσει από πέρυσι να αναπτύσει το Masters of Anima, ένα Adventure/RPG/Strategy.

Σήμερα αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού, στο οποίο είναι publisher η Focus Home Interactive. Σύμφωνα με το σενάριο, θα ελέγχετε τον Otto, έναν μαθητευόμενο του Anima, ο οποίος χρησιμοποιεί δυνάμεις του φωτός. Η μνηστή του Ana έχει απαχθεί από τον κακό Zahr και τα golems του, συνεπώς κλασικά ο Otto θα πρέπει να την σώσει.

Στο Masters of Anima θα μπορέσετε να ελέγξετε πάνω από 100 golems, με στόχο να πολεμήσετε τους εχθρούς σας και να λύσετε μια ευρεία γκάμα από γρίφους. Ο χειρισμός επιτυχάνεται τόσο με συνδυασμό mouse-keyboard, όσο και με gamepad, συνεπώς στις κονσόλες οι developers υπόσχονται εμπειρία ανάλογη των PC.

Το Masters of Anima θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch μέσα στην Άνοιξη του 2018.

[UPDATE: 11/4/18 - Κυκλοφόρησε και επίσημα] Το Action/Real-time Strategy Masters of Anima κυκλοφορεί ήδη στο Steam. Κοστίζει 20 ευρώ.

Δείτε το launch trailer:

Συζητήστε περισσότερα για το Masters of Anima στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/01/2018 10:43
Φαίνεται εξαιρετικό με πολύ ωραίες μάχες.
Notification