Ειδήσεις Adventures Inside Collector’s Edition

Inside Collector’s Edition

Wednesday, 07 Mar 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/47/64/22/inside-collectors-edition-realdoll-97-1520417927.jpg
 

Inside Collector’s Edition

Σε συνεργασία με εταιρεία που δημιουργεί κούκλες του σεξ και sex toys!

Η Playdead ανακοίνωσε μια ιδιαίτερη συλλεκτική έκδοση για το Inside, σε συνεργασία με τις RealDoll και iam8bit.

Είναι πλέον γνωστό πως η Playdead προσπαθεί να μας προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες. Όπως έχει δείξει μέσω των εξαιρετικών Limbo και Inside, δεν φοβάται να ρισκάρει και να ξεφύγει από τις blockbusterικές παραγωγές. Φαίνεται όμως ότι έχει άλλη μια έκπληξη για όλους τους gamers, αφού ανακοίνωσε μια... πιπεράτη Collector’s Edition σε συνεργασία με την RealDoll.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η RealDoll είναι μια γνωστή εταιρεία παραγωγής κουκλών του σεξ και σεξουαλικών βοηθημάτων για όλα τα γούστα. Το κουτί της συλλεκτικές θα περιλαμβάνει το Inside για PC και PS4, καθώς και το Limbo για PC σε ψηφιακή μορφή, ενώ αναφέρει ότι θα περιέχει και “διάφορα άλλα αντικείμενα”. Από την τιμή της Collector’s, που βρίσκεται στα 375 ευρώ, καταλαβαίνουμε ότι η RealDoll έχει ετοιμάσει κάτι... μεγάλο για τους fans του Inside. Λέτε να δούμε καμία κούκλα του σεξ μέσα στη συσκευασία;

Η Collector’s Edition του Inside αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Θα μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία το διάστημα 8 Μαρτίου έως 8 Ιουνίου 2018.

Διαβάστε το review του Inside και συζητήστε για την συλλεκτική-έκπληξη στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification