Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Nintendo e-Shop. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 11/5/2016] Η Capcom ανακοίνωσε ότι το νεότερο μέλος της γνωστής Adventure/Visual Novel σειράς θα διατεθεί και στην Ευρώπη αποκλειστικά για το 3DS.

Το Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice θα διαδραματίζεται στο μυστικιστικό Kingdom of Khura’in, όπου δεν υπάρχουν δικηγόροι και οι αποφάσεις που αφορούν την δικαιοσύνη λαμβάνονται από mystics στα λεγόμενα “Séance Trials”. Αυτή την φορά, ο κύριος αντίπαλός σας θα είναι η ιέρεια Rayfa Padma Khura’in. Όντας ένα πνεύμα με ικανότητες μέντιουμ, είναι σε θέση να αναπαριστά σκηνές από τις τελευταίες αναμνήσεις των θυμάτων και εσείς θα έχετε σκοπό να βρείτε την αλήθεια μέσα σε αυτά τα οράματα.

Στο ταξίδι σας αυτό δεν θα είστε μόνοι σας, καθώς θα σας συνοδεύει ο Apollo Justice, ο οποίος είχε κάνει την εμφάνισή του και στο spin-off Apollo Justice: Ace Attorney που είχε κυκλοφορήσει το 2008 για το Nintendo DS. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Capcom, στο Spirit of Justice θα εμφανιστούν γνωστοί χαρακτήρες, ενώ θα κάνουν το ντεμπούτο τους και αρκετοί καινούριοι.


Το Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice θα διατεθεί ψηφιακά μέσω του Nintendo eShop τον Σεπτέμβριο του 2016 αποκλειστικά για το 3DS και το κόστος του ανέρχεται στα 30 ευρώ.

[Update: 12/8/2016] Το Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice,όπως ανακοίνωσε επίσημα η Capcom, θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Shop στις 8 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι για όσους επιθυμούν να πάρουν μια πρόωρη γεύση του παιχνιδιού θα μπορούν να το κάνουν από τις 25 Αυγούστου και έπειτα, καθώς τότε θα είναι διαθέσιμο το demo του παιχνιδιού. Δείτε παρακάτω το νέο trailer του παιχνιδιού που δείχνει ορισμένες από τις ικανότητες που θα χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες για να εξιχνιάσουν τις υποθέσεις τους.

Διαβάστε το review του Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για το Spirit of Justice στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Zaratoth (Level 28) 11/05/2016 22:29
Με το καλό να μας έρθει!
#2 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 12/05/2016 09:16
Ανυπομονώ να βγει αν και δεν έχω 3DS...Ίσως πρέπει να πάρω μόνο και μόνο για τα Attorney... Από τις καλύτερες video games σειρές, απλά EPIC!
#3 +2 Zaratoth (Level 28) 12/05/2016 10:20
Quoting Shikabane_Hime7:
Ανυπομονώ να βγει αν και δεν έχω 3DS...Ίσως πρέπει να πάρω μόνο και μόνο για τα Attorney... Από τις καλύτερες video games σειρές, απλά EPIC!


Να το πάρεις. Έχουν βγάλει την αρχική τριλογία και το 5 σε digital έκδοση στο 3DS. Μόνο το 4, Apollo Justice, λείπει.
Notification