Ειδήσεις Adventures Douchess of Plaisance: Το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρεία

Douchess of Plaisance: Το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρεία

Thursday, 05 Oct 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/a2/e9/douches-of-plaisance-4-1507205197.jpg
 

Douchess of Plaisance: Το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρεία

Θα κυκλοφορήσει για PC και mobiles από την Tenebra Studios.

Η ελληνική ανεξάρτητη προγραμματιστική εταιρεία Tenebra Studios αναπτύσσει αυτό τον καιρό το πρώτο ελληνικό VR Horror Adventure.

Ονομάζεται Douches of Plaisance (Δούκισσα της Πλακεντίας) και βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Android και iOS. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το σενάριο και τους μηχανισμούς gameplay πέρα του ότι τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα του 1830. Παρ’ όλα αυτά τα teaser τρέιλερ που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δείχνουν ότι θα παρουσιάζει μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα σε virtual reality περιβάλλον. Αναπτύσσεται με την βοήθεια της Unity3D και θα έχει επιρροές από τα πρώτα Silent Hill.

Δείτε τα πρώτα teaser τρέιλερ παρακάτω και artwork στην gallery του άρθρου:

 

Για την ανάπτυξη του Douches of Plaisance, η Tenebra Studios συνεργάζεται με το Χριστιανικό Μουσείο (το οποίο ήταν και ένα από τα παλάτια της Δούκισσας), καθώς και με τα τμήματα Επιστήμης των Υπολογιστών και Ψυχολογίας του New York College. Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια της εταιρείας συνδράμουν το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου και το University of Bolton. Το VR Horror της Tenebra Studios βρίσκεται σε pre-alpha στάδιο και σύντομα αναμένεται να διατεθεί το πρώτο demo.

Το Douches of Plaisance θα κυκλοφορήσει για PC, Android και iOS σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία. Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε και στο PS4 με υποστήριξη PlayStation VR. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 05/10/2017 16:41
Κρίμα να μην έχω VR headset. Κάτι τέτοια παιχνίδια το αξίζουν και με το παραπάνω. Φαίνεται να έχουν κάνει αξιόλογη δουλειά μέχρι στιγμής, αφού συνεργάζονται και με τόσους φορείς.
#2 ashbringer (Level 25) 05/10/2017 16:52
Φαίνεται αξιόλογη προσπάθεια και καλά κάνουν και δοκιμάζουν και στον χώρο του virtual gaming.
Notification