Ειδήσεις Adventures The Red Strings Club

The Red Strings Club

Tuesday, 23 Jan 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/57/16/d4/the-red-strings-club-announcement-63-1515529500.jpg
 

The Red Strings Club

Δείτε το launch trailer με στοιχεία από το gameplay. [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 9/1/18] To The Red Strings Club είναι το νέο δημιούργημα της ανεξάρτητης Ισπανικής εταιρείας ανάπτυξης Deconstructeam, η οποία μεταξύ άλλων, μικρότερων projects έχει δημιουργήσει το Gods Will be Watching.

Το σενάριο εκτυλίσσεται σε ένα cyberpunk δυστοπικό μέλλον, στο οποίο μια συνωμοσία της ελίτ αποσκοπεί στον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο θα αναλαμβάνετε διαδοχικά τον ρόλο τριών πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, του Akarsa-184, του Donovan και του Brandeis. Το Akarsa-184 είναι ένα άφυλο ανδροειδές το οποίο κατασκευάζει μηχανικές αναβαθμίσεις για τους ανθρώπους, οι οποίες μπορούν να τους κάνουν πιο αθλητικούς, πιο χαρούμενους, ή και πιο δημοφιλείς στο internet. Ο Donovan είναι ένας μπάρμαν με την δυνατότητα να αποσπά πληροφορίες από τους πελάτες του, φτάχνοντάς τους ποτά τα οποία ενεργοποιούν συγκεκριμένα μέρη της προσωπικότητάς τους τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί. Τέλος, ο Brandeis είναι ένας hacker ο οποίος έχει σκοπό να καταστρέψει τις πολυεθνικές εταιρείες.

Κάθε φορά που θα αλλάζετε χαρακτήρα θα είναι σαν να αλλάζετε game, μιας και το gameplay των τριών διαφέρει αρκετά, κάνοντας το The Red Strings Club να είναι στην ουσία τρία mini games μέσα σε ένα. Παίζοντας ως Akarsa-184 θα πρέπει να ταιριάζετε τα upgrades με τις ανάγκες των πελατών σας. Για παράδειγμα, σε έναν πελάτη ο οποίος επιθυμεί να γίνει πιο δημοφιλής στο internet μπορείτε να αναβαθμίσετε το sex appeal του, ή να του δημιουργήσετε ανοσία στα σχόλια. Αφού επιλέξετε ένα upgrade, το δημιουργείτε από βιομάζα και το εγκαθιστάτε στον πελάτη.

Ως Donovan θα παρατηρήσετε πάνω από τον κάθε πελάτη σας διάφορα σημεία που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά συναισθήματα, όπως παράνοια, μετάνοια, αλαζονεία ή συμπόνια. Επιλέγοντας αυτό που θέλετε να ενεργοποιήσετε, ξεκινάτε να φτιάχνετε το κατάλληλο ποτό. Το κάθε μπουκάλι έχει ένα βέλος στο λογότυπό του, ώστε να ξέρετε πως να το σερβίρετε και τα παγάκια αλλάζουν το μέγεθος του στόχου που βλέπετε στην οθόνη σας μέχρι το ποτό σας να είναι τέλειο. Έπειτα, μέσω των επιλογών διαλόγου μπορείτε να ακούσετε τις ιστορίες των πελατών σας και να κατευθύνετε την συζήτηση εκεί που θέλετε.

Ως Brandeis θα χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο και μια συσκευή αλλοίωσης φωνής με την οποία θα μπορείτε να μιμείστε τις φωνές άλλων. Θα υποδυθείτε μια ποικιλία ρόλων, από αυτόν της γραμματέως μέχρι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας πολυεθνικής, προσπαθώντας να καταστρέψει τα σχέδια της συνωμοσίας των ισχυρών για την υποδούλωση των ανθρώπων.

 

[Update: 23/1/18 - Launch trailer] Κυκλοφόρησε χθες το launch trailer του The Red Strings Club στο διακρίνονται στοιχεία του gameplay των τριών πρωταγωνιστών. Το βίντεο δεν δίνει πληροφορίες για την υπόθεση, αλλά η περιγραφή του δίνει κάποιες εξηγήσεις, αναφέροντας το σχέδιο μιας πολυεθνικής το στο οποίο αντιστέκονται οι πρωταγωνιστές.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Το The Red Strings Club κυκλοφορεί για PC από τις 22 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης για το The Station, ένα indie exploration/adventure σε έναν άδειο διαστημικό σταθμό, καθώς επίσης και για το The Council, ένα αφηγηματικό adventure από την Focus Home. Συζητήστε για το The Red Strings Club σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/01/2018 08:39
Ένα indie cyberpunk adventure με αρκετές καινοτομίες.Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/01/2018 10:05
Στο wishlist! Φαίνεται ενδιαφέρον!
#3 ashbringer (Level 25) 24/01/2018 08:55
Πολύ δυνατό το launch trailer.
Notification