Ειδήσεις Adventures Mod για το No Man's Sky που βελτιώνει εντυπωσιακά τα γραφικά του

Mod για το No Man's Sky που βελτιώνει εντυπωσιακά τα γραφικά του

Thursday, 11 Jan 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/d9/0b/no-mans-sky-mod-48-1515669872.jpg
 

Mod για το No Man's Sky που βελτιώνει εντυπωσιακά τα γραφικά του

Έχει ωστόσο αρκετά bugs.

 

Ένας gamer δημιούργησε mod για το No Man’s Sky που βελτιώνει εντυπωσιακά τα γραφικά και ορισμένα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Ο modder RaYRoD αποφάσισε να δημιουργήσει ένα mod το οποίο θα μετέτρεπε το No Man’s Sky στον τίτλο που όλοι περίμεναν. Το παιχνίδι είχε εντυπωσιάσει τα πλήθη όταν αποκαλύφθηκε το 2013, ωστόσο απογοήτευσε ολοκληρωτικά όσους το περίμεναν αγωνιωδώς. Μπορεί ο ίδιος να ήταν ένας από αυτούς καθώς όπως ο ίδιος είπε αφιέρωσε ατελείωτους μήνες για να βελτιώσει τόσο τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού, όσο και ορισμένα features αυτού.

Οι αλλαγές οι οποίες έγιναν περιλαμβάνουν νέες τοποθεσίες, περισσότερα χρώματα, περισσότερα random events και άλλα. Βέβαια ο ίδιος αντιμετωπίζει και αρκετά bugs ύστερα από την δική του επεξεργασία που ωστόσο δικαιολογούνται εν μέρει αφού ανέλαβε την δουλειά εξ’ ολοκλήρου σε ένα game που κατακρίθηκε από το κοινό.

Μπορείτε και εσείς να κατεβάσετε το RaYRoD’s Overhaul mod του No Man’s Sky, ενώ ο δημιουργός του υποσχέθηκε να το επεξεργαστεί περεταίρω.

Διαβάστε το review του No Man’s Sky και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:00
Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος ασχολείται μαζί του.
Notification