Ειδήσεις Adventures The Endless Mission

The Endless Mission

Wednesday, 28 Mar 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/c4/6f/endless-mission-2-85-1522261574.jpg
 

The Endless Mission

Adventure στο οποίο φτιάχνετε Unity games πολύ εύκολα.

 

Μετά τα Game Dev Story και Game Dev Tycoon στα οποία ελέγχατε μια εταιρεία ανάπτυξης και φτιάχνατε games μέσω απλών επιλογών κειμένου, πλέον το Game Development Simulation δείχνει να εξελίσσεται.

endless mission 3

Στο The Endless Mission της E-Line Media έχουμε να κάνουμε με ένα Sandbox Adventure, το οποίο βασίζεται σε ιστορία, σύμφωνα με την οποία δημιουργείτε Unity games. Θα μπορέσετε να παίξετε διάφορα genres και να ολοκληρώσετε αποστολές. Ενώ βρίσκεστε σε ένα genre θα συλλέγετε assets (γραφικά) και χαρακτηριστικά του gameplay από το εκάστοτε παιχνίδι, εργαλεία τα οποία θα γίνονται διαθέσιμα για τις νέες δημιουργίες σας. Θα μπορείτε δηλαδή να συνδυάσετε χαρακτήρες, περιβάλλοντα που βρίσκετε και στοιχεία από τα games που παίζετε για να φτιάξετε τα δικά σας.

endless mission 3

Η ομάδα των συγγραφέων του παιχνιδιού έχει δουλέψει στα Middle Earth: Shadow of War, Rise of the Tomb Raider και The Crew, απαρτίζοντας πλέον την Sleep Deprivation Lab. Το The Endless Mission βασίζεται στην εξερεύνηση και καλείστε να μάθετε πράγματα για τον κόσμο και να τα χειριστείτε σύμφωνα με τις ιδέες σας ή ακόμα και να αλλάξετε τον κώδικα. Η Unity Engine αξιοποιείται πολύ εύκολα, αλλά για τους πιο έμπειρους υπάρχει πάντα και ο κώδικας. Η ιστορία του παιχνιδιού θα αποκαλυφθεί σύντομα.

endless mission 3

Το The Endless Mission θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam το καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε τα reviews των Game Dev Tycoon και Game Dev Story και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification