Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry

Έρχεται και σε PS4 και Switch. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 20/5/18] Ο Iashman, γραφίστας του YouTuber AngryJoe, εντόπισε στο Steam ένα νέο παιχνίδι Larry.

Το Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry όπως ονομάζεται, έχει ένα ημιτελές προφίλ χωρίς πληροφορίες και φωτογραφίες. Ωστόσο, υπάρχει επιλογή για να προπαραγγείλετε το παιχνίδι με κόστος 30 ευρώ.

Η σειρά Larry ξεκίνησε από την δεκαετία του '80 στους τότε υπολογιστές της εποχής και σας βάζει να ελέγξετε τον ομώνυμο χαρακτήρα ο οποίος προσπαθεί να φλερτάρει με γυναίκες με σκοπό να τις ρίξει στο κρεβάτι. Πρόκειται για ένα Adventure που άρχισε απ' την εποχή όπου οι έννοιες "Pickup Artist" και Super Seducer δεν υπήρχαν καν.

[UPDATE: 24/5/18 - Τeaser τρέιλερ] Η γερμανική εκδότρια εταιρεία Assemble Entertainment ανακοίνωσε το νέο μέρος της σειράς Leisure Suit Larry δημοσιεύοντας ένα teaser τρέιλερ στο οποίο διακρίνεται ο πρωταγωνιστής να ντύνεται και να ετοιμάζεται για νέες ερωτικές περιπέτειες.

Στην περιγραφή του βίντεο η εταιρεία αναφέρει πως στο Wet Dreams Don’t Dry θα επισκεφτείτε πάνω από 30 τοποθεσίες σχεδιασμένες στο χέρι, ενώ η πλοκή δεν θα είναι γραμμική. Επιπλέον ο Larry εκσυγχρονίζεται χρησιμοποιώντας το “Timber”, ένα app γνωριμιών. Δείτε το teaser:

[UPDATE 2: 9/9/18 - Gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Assemble Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer για το νέο Larry και παράλληλα ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου για PC και Mac.

[UPDATE 3: 12/3/18 - Έρχεται και στο PS4] Το νέο Leisure Suit Larry θα κυκλοφορήσει και στο PS4 και το Switcg, καθώς έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση στο Γερμανικό συμβούλιο αξιολόγησης USK.

Αυτό θα σημάνει και το ντεμπούτο του Larry στο PS4, καθώς είχε εμφανιστεί και στο PS3 με το Leisure Suit Larry: Box Office Bust. Ετοιμαστείτε λοιπόν να φλερτάρετε...αλά καρτουνίστικα. Μέχρι τώρα μπορούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο, μόνο στο Dream Daddy, καθώς η Sony είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία του Super Seducer.

Συζητήστε για το νέο Larry στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification