Deracine

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Deracine

Deracine

Adventure για PSVR από τους δημιουργούς του Bloodborne. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Η FromSoftware, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Bloodborne και Dark Souls, παρουσίασε ένα ενδιαφέρον Adventure για PlayStation VR στην E3 2018.

Σύμφωνα με το σενάριο, είστε ένα πνεύμα που έχει καλέσει ένα μικρό κορίτσι που βρίσκεται σε ένα απομονωμένο οικοτροφείο. Σκοπός σας θα είναι να αποδείξετε την ύπαρξή σας και να δημιουργήσετε δεσμούς με τους μαθητές μέσω έξυπνων αλληλεπιδράσεων. Όσο προχωράει η ιστορία του παιχνιδιού, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας να χειραγωγείτε την ζωή και τον χρόνο για να αλλάξετε την μοίρα των μαθητών.

[UPDATE: 6/11/18 - Launch trailer] Η FromSoftware έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer από το νέο της Adventure με τίτλο Deracine.

To Deracine κυκλοφόρησε στο PS4 με υποστήριξη PlayStation VR.

Διαβάστε επίσης για το Sekiro: Shadows Die Twice που αναπτύσσεται από την FromSoftware και συζητήστε για το Deracine στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification