Ειδήσεις Adventures Life is Strange 2: Ημερομηνίες κυκλοφορίας επεισοδίων

Life is Strange 2: Ημερομηνίες κυκλοφορίας επεισοδίων

Tuesday, 18 Dec 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f2/d5/02/life-is-Strange-2-Episode-1-2-3-4-63-1545162348.jpg
 

Life is Strange 2: Ημερομηνίες κυκλοφορίας επεισοδίων

Ανακοινώθηκε το Episode 2. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/6/18] Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Dontnod Entertainment ανακοίνωσε ότι το  Life is Strange 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία όπου θα δούμε το πρώτο επεισόδιο.

Το sequel θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια, όπως και το πρώτο μέρος. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε τον Αύγουστο (πιθανότατα στην έκθεση Gamescom στη Γερμανία).

Την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26/6 θυμίζουμε ότι κυκλοφορεί το free-to-play παιχνίδι The Awesome Adventures of Captain Spirit που ανακοινώθηκε στην E3 και λαμβάνει χώρα την ίδια χρονική περίοδο με τα γεγονότα του Life is Strange. Ορισμένες από τις επιλογές σας θα επηρεάσουν και την ιστορία σας στο Life is Strange 2.

Το Life is Strange 2: Episode 1 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 30/11/18 - Η κυκλοφορία του Episode 2] Το Life is Strange 2: Episode 2 Rules θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σύμφωνα με την Dontnod Entertainment ενώ περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενό του θα μάθουμε μέσα στον Δεκέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα για το Life is Strange 2.

[UPDATE 2: 18/12/18 - Live action trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας του Episode 2] H Dontnod Entertainment ανακοίνωσε ότι το Life is Strange 2: Episode 2 θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα live action trailer με πραγματικούς ηθοποιούς. Σίγουρα όσοι παίξατε το πρώτο επεισόδιο θα καταλάβετε αμέσως τι πραγματεύεται (δεν θα κάνουμε spoiler, θα σας αφήσουμε να το παίξετε για περισσότερα).

Διαβάστε τα reviews όλων των επεισοδίων του Life is Strange και το review του Life is Strange 2: Episode 1.

Συζητήστε εκτενώς για το Life is Strange 2 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification