Ειδήσεις Adventures Just Cause 4 gameplay videos

Just Cause 4 gameplay videos

Wednesday, 28 Nov 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/68/b1/5e/just-cause-4-gameplay-videos-94-1534784174.jpg
 

Just Cause 4 gameplay videos

Νέα ιδιαίτερα trailer βασισμένα σε παλιές ταινίες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/8/18] Οι Square Enix και Avalanche Studios κυκλοφόρησαν το πρώτο gameplay video του Just Cause 4.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε άφθονο περιεχόμενο από την νέα περιπέτεια του Rico. Συγκεκριμένα, ο ίδιος προσεγγίζει έναν ανεμοστρόβιλο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την τρέλα που τον διακατέχει. Τον βλέπουμε να ίπταται ανάμεσα στους εχθρούς του και να χρησιμοποιεί με άριστη δεξιοτεχνία τα gadgets και όπλα του.

 

[UPDATE: 20/9/18 - 20λεπτο live presentation] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video διάρκειας 20 λεπτών, μέσα από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από το τέταρτο μέρος της σειράς. Το βίντεο προέρχεται από live παρουσίαση όπου ένας εκ των developers της εταιρείας εξηγεί όσα θα δείτε επί της οθόνης.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 6/10/18 - Οι τύποι των εχθρών] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video του Just Cause 4, υπό την αφήγηση των δημιουργών του.

Οι Square Enix και Avalanche Studios παρουσίασν ένα νέο “spotlight” video για το επερχόμενο Just Cause 4. Αυτή την φορά το βίντεο εστιάζει στους εχθρούς του παιχνιδιού, έναντι του πρωταγωνιστή μας και συγκεκριμένα στην ομάδα The Black Hand. Σκοπός αυτής της παρουσίασης, είναι η γνωριμία με τους διαφορετικούς τύπους εχθρών που θα συναντήσετε στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των Ghosts, Titans και RPG μονάδες. Επίσης, βλέπουμε ξανά την αρχηγό της ομάδας που ονομάζεται Gabreila Morales, που έχει πρωταγωνιστίσει και σε άλλο τρέιλερ του παιχνιδιού.

 

[UPDATE 3: 28/11/18 - Νέα ιδιαίτερα trailer βασισμένα σε παλιές ταινίες.]Η Square Enix καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τα νέα action trailer του Just Cause 4, τα οποία βασίζονται σε παλιές ταινίες. Καλύπτοντας τις δεκαετίες των 60’, 70’, 80’, 90’ και 2000’, τα  5 τρέιλερ δίνουν μια διαφορετική αύρα στο παιχνίδι. Απολαύστε τα με χρονολογική σειρά:

Το Just Cause 4 θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Just Cause 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 20/08/2018 20:01
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον περιμένω να κυκλοφορήσει :-)
Notification