Ειδήσεις Adventures Layers of Fear 2

Layers of Fear 2

Monday, 21 Jan 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/e0/57/layersoffear2reveal-10-1540550938.jpg
 

Layers of Fear 2

Νέο τρέιλερ και βίντεο για την ανάπτυξή του. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 26/10/18] Το νέο παιχνίδι της Bloober Team, είχε συστηθεί σαν Project Méliès τον Μάρτιο, αλλά από πίσω του κρύβεται το Layers of Fear 2.

Σήμερα ο εκδότης της Gun Media κυκλοφόρησε ένα teaser τρέιλερ, στο οποίο δείχνει ότι θα υπάρξει συνέχεια στο Layers of Fear. Μάλιστα ενώ γνωρίζαμε την κωδική ονομασία του project, δεν είχαμε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Στο tweet της Blooder Team επιβεβαιώθηκε ότι το Layers of Fear 2 αναπτύσσεται ήδη.

 

Βέβαια ακολούθησε και το σχετικό reveal τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το τρέιλερ είναι η μόνη πληροφορία που έχουμε για το νέο παιχνίδι μέχρι στιγμής, αλλά αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον, είναι η φωνή του Tony Todd, που σίγουρα θα βάλει την δική του πινελιά αν είναι παρών και στο παιχνίδι. Αναμένουμε να δούμε το παιχνίδι το 2019 ή και νωρίτερα.

[UPDATE: 21/1/19 - Νέο τρέιλερ] Ένα νέο τρέιλερ μας προετοιμάζει για την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα του Layers of Fear 2.

Το τρέιλερ με τίτλο "Time Waits for No One" επικεντρώνεται στo στήσιμο μιας μυστηριώδους horror ατμόσφαιρας που κινεί την περιέργειά μας, με τη βοήθεια μιας ανατριχιαστικής αφήγησης με πινελιές δαιμονικού επιπέδου. Μαζί κυκλοφόρησε και ένα βίντεο τύπου developer diary, όπου η εταιρεία ανάπτυξης μας μιλά για τη δημιουργία του παιχνιδιού και τις πηγές έμπνευσής της. Αυτή τη φορά φαίνεται πως αντλεί τις ιδέες του από την τέχνη του κινηματογράφου, αντί για τους πίνακες ζωγραφικής του πρώτου Layers of Fear.

Το Layers of Fear 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Layers of Fear. Συζητήστε για το Layers of Fear 2 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification