Ειδήσεις Adventures Journey: Κυκλοφορία στα PC

Journey: Κυκλοφορία στα PC

Saturday, 08 Dec 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/c9/c2/journey-10-1544267479.jpg
 

Journey: Κυκλοφορία στα PC

Θα πραγματοποιηθεί μέσω του Epic Games Store.

 

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Journey και στα PC.

Το indie Adventure της Thatgamecompany παύει να είναι αποκλειστικός τίτλος για τις πλατφόρμες της Sony, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα PC, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια των The Game Awards. Μέχρι πρότινος είχε κυκλοφορήσει μόνο για PS4 και PS3, ωστόσο αναμένεται να το δούμε διαθέσιμο και μέσω του νεοσύστατου Epic Games Store. Η περιπλάνηση στην έρημο, τα ταξίδια σε τεράστιες αποστάσεις και βουνά, η πρωτότυπη μουσική και όλα τα στοιχεία που οι fans της Sony είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από το 2012 και ύστερα, αναμένεται να απλωθεί και στην πλατφόρμα των PC.

Το publishing του PC port θα αναλάβει η Annapurna Interactive, ενώ όπως προαναφέρθηκε θα μπορείτε να το αποκτήσετε αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store. Δεν αναφέρθηκε κάποια ημερομηνία σχετικά με την κυκλοφορία του στα PC, παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να το δούμε μέσα στο 2019. Όσοι επομένως πείστηκαν από τις υψηλόβαθμες κριτικές του παιχνιδιού και δεν είχαν ποτέ τους PlayStation, σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν.

Διαβάστε το review του Journey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 jim.ch (Level 1) 08/12/2018 20:32
έχω την εντύπωση οτι αυτό το παιχνιδάκι (1-2 ώρες τελειώνει, κατα τα αλλα αριστούργημα είναι γιαυτό που είναι) το πήρε η epic games για να το δώσει δώρο στα 2 δώρα που θα βγάζει κάθε 2 εβδομάδες για να τραβήξει κόσμο στο νεο epic store, δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα το πουλήσει και σε τι τιμή μετά απο τόσα χρόνια που το έχει κάνει δώρο στο plus η sony και με διάρκεια για κάποιον που το έχει παίξει 1 ώρα. πάντως όπως και να έχει αξίζει να υπάρχει στο PC, δοκιμάστε το.......
Notification