Ειδήσεις Adventures Το Detroit: Become Human σημείωσε 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Το Detroit: Become Human σημείωσε 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Saturday, 15 Dec 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/69/4a/f0/detroit-become-human-connor-13-1544869932.jpg
 

Το Detroit: Become Human σημείωσε 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Αποτελεί το ταχύτερο, σε πωλήσεις, παιχνίδι της Quantic Dream.

 

Το Detroit: Become Human ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων.

Το εντυπωσιακό Adventure της Quantic Dream ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο στο κομμάτι πωλήσεων, αφού όχι μόνο μετρά ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, αλλά αποτελεί συγχρόνως το ταχύτερο, σε πωλήσεις, παιχνίδι της ιστορίας της, αφήνοντας πολύ πίσω τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls που κυκλοφόρησαν στο PS3. Ένας fan του παιχνιδιού έσπευσε να ρωτήσει ευθέως στο Twitter την εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού εάν αυτά τα νούμερα φέρουν κέρδος για την εταιρεία.

 Η απάντηση της Quantic Dream είναι κάπως διπλωματική αλλά και εντυπωσιακή αφού δήλωσε: “Αφήσαμε το στίγμα μας σε 2 με 3 εκατομμύρια ανθρώπινους εγκεφάλους (και συνεχίζουμε). Τους κάναμε να κλάψουν, να γελάσουν και να δεθούν με την πλειονότητα των χαρακτήρων. Τους κάναμε να δείχνουν πραγματικά αληθινοί. Αυτό είναι που μετράει”. Κοινώς, δεν απάντησαν στην ερώτηση περί εσόδων, αλλά ακόμα και να μην ήταν αρκετά, δείχνουν ικανοποιημένοι από την αναγνώριση που είχε το Detroit: Become Human στην gaming κοινότητα. Μετρώντας επτά περίπου μήνες από την κυκλοφορία του, είναι πολύ πιθανό να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα σε αριθμό πωλήσεων.

Διαβάστε το review του Detroit: Become Human και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification