Ειδήσεις Adventures Alien: Blackout

Alien: Blackout

Monday, 07 Jan 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dc/46/41/alien-blackout-93-1546880951.jpg
 

Alien: Blackout

Νέο mobile Survival Horror από την Φινλανδική Rival Games.

Τον Νοέμβριο ο Hideo Kojima επισκέφθηκε τα γραφεία της 20th Century Fox και παράλληλα κατοχυρώθηκε το όνομα "Alien: Blackout", έχοντας ως φυσικό επακόλουθο να συνδέσει ο κόσμος τα 2 γεγονότα και να θεωρηθεί πως ο γνωστός δημιουργός εμπλέκεται σε ένα νέο παιχνίδι Alien.

Ωστόσο οι φήμες διαψεύστηκαν έμπρακτα προχθές που ακοκαλύφθηκε επίσημα το Alien: Blackout και τελικά πρόκειται για ένα mobile Survival Horror game το οποίο αναπτύχθηκε από την Φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης Rival Games και εκδίδεται από την D3 Go, μια θυγατρική εταιρεία της Bandai Namco. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνοδεύει το τρέιλερ του Alien: Blackout, θα αναλαμβάνετε τον ρόλο της Amanda Ripley (κόρη της Ellen) και η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα χρονολογικά μεταξύ των ταινιών "Alien" και "Aliens". Χρησιμοποιώντας τον χάρτη και τα μισοκατεστραμμένα συστήματα παρακολούθησης και ασφαλείας του διαστημοπολοίου στο οποίο βρίσκεστε, θα πρέπει να προστατέψετε το πλήρωμά σας, αλλά και τον εαυτό σας από τις επιθέσεις των Xenomorphs σε 7 διαφορετικά levels.

Δείτε το τρέιλερ του Alien: Blackout παρακάτω:

To Alien: Blackout κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου για Android και iOS.

Διαβάστε επίσης για τις φήμες περί ανάμειξης του Hideo Kojima σε ένα νέο Alien game και συζητήστε για το Alien: Blackout στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Krinidon (Level 6) 07/01/2019 19:25
Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο και αντιδράσεις με το άκουσμα ότι πρόκεται για mobile game. Θα πρέπει να γίνουν αντιληπτά κάποια πράγματα:

1) Οι χρήστες κινητών είναι περισσότεροι των κονσολών
2) Οι τζίροι είναι τεράστιοι (αν είσασταν developer, το ίδιο δεν θα κάνετε;)
3) Υπάρχουν ήδη υπεραρκετά παιχνίδια να επιλέξει κάποιος ακόμα και αν παίζει με.. μπρίκι Ελληνικού καφέ.

Μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν..
Notification