Close to the Sun: Horror Adventure στο πλευρό του Nikola Tesla

Hot
Close to the Sun: Horror Adventure στο πλευρό του Nikola Tesla

Close to the Sun: Horror Adventure στο πλευρό του Nikola Tesla

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Storm in a Teacup ανακοίνωσε το Horror-Adventure με τίτλο Close to the Sun.

Πρόκειται για έναν τίτλο που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC μέσω του Epic Games Store, ο οποίος αναπτυσσόταν αρχικά σε Unity, με το project να υλοποιείται πια σε Unreal Engine. Στο παιχνίδι θα παίζετε με κάμερα πρώτου προσώπου, ενώ θυμίζει αρκετά το BioShock ως προς την δομή του. Δεν περιλαμβάνει μάχη, ωστόσο έγινε γνωστό πως ένας χαρακτήρας που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό είναι ο Nikola Tesla.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που κρύβεται πίσω από αυτό δήλωσε: “Η σχέση μας με την Epic και η απόφαση να χρησιμοποιήσουμε την Unreal Engine μας πρόσφερε φανταστικές ευκαιρίες, δίνοντάς μας μία μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία για να διπλασιάσουμε την ποιότητα των games μας. Το να κυκλοφορήσει στο Epic Games Store μοιάζει ως το καλύτερο επόμενο βήμα και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι συνεργασίες μας με τις Epic Games και Wired Productions θα βοηθήσει το Close to the Sun να πετύχει τις φιλοδοξίες μας”.

Το Close to the Sun λαμβάνει χώρα στον 19ο αιώνα και στον κόσμο του παιχνιδιού ο Nikola Tesla έχει δημιουργήσει ένα πλοίο, στο οποίο μένουν τα μεγαλύτερα μυαλά τις εποχής, αναπτύσσοντας την επιστήμη του τότε. Δεν θα μπορούσε να μην συμβεί κάποια καταστροφή, η οποία τάραξε αναπόφευκτα την ισορροπία της ζωής τους και ο Tesla δεν αφήνει κανέναν να αποχωρήσει από το πλοίο.

[UPDATE: 11/4/19] Η Wired Productions ανακοίνωσε ότι το Close to the Sun θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαϊου.

[UPDATE 2: 5/5/19 - Launch trailer] Το Close to the Sun κυκλοφόρησε ήδη και έτσι η Wired Productions έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer.

Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης για το Chernobylite και συζητήστε περισσότερα για το Close to the Sun στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification