Ειδήσεις Adventures Remake του Metal Gear Solid

Remake του Metal Gear Solid

Thursday, 16 May 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/2f/1b/Metal-Gear-Solid-Dreams-64-1557751558.jpg
 

Remake του Metal Gear Solid

Ο Kojima επικροτεί την προσπάθεια. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/5/19] To Dreams φαίνεται ότι θα είναι ένα game που δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε να επανασχεδιάσει τα levels άλλων games.

Ένας δεξιοτέχνης του Dreams, o Bearly Regal εργάστηκε πάνω στο remake του πρώτου section του Metal Gear Solid χρησιμοποιώντας την early access version του Dreams. Κυκλοφορεί μέσω της Media Molecule, ενώ αποτελεί PlayStation exclusive Game – Builder. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δυνατότητες που θα έχετε διαθέσιμες μέσω του Dreams.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο project έχει δανειστεί ένα υπάρχον σχέδιο του Snake, ενώ παράλληλα οι developers εργάζονται στην δημιουργία ενός νέου αντιγράφου. Τα οπτικά χαρακτηριστικά είναι αποκλειστικά φτιαγμένα από τον συγκεκριμένο χρήστη και την ομάδα του, όμως τα sounds effects που περιέχονται στο remake έχουν δημοσιοποιηθεί από το Dreams community.

[UPDATE: 16/5/19 - O Kojima συμφωνεί] Ο Hideo Kojima φαίνεται να είδε στο Twitter ότι ο Bearly Regal εργάστηκε πάνω στο remake του πρώτου section του Metal Gear Solid χρησιμοποιώντας την early access version του Dreams και φαίνεται να χάρηκε. Μάλιστα ο Kojima έκανε retweet, μπορούμε να πούμε ότι είναι noticed by the senpai.

 https://t.co/lr1qzCk2CZ

— 小島秀夫 (@Kojima_Hideo) May 13, 2019

Διαβάστε περισσότερα για το Dreams και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 13/05/2019 23:15
πω πω τι εχει να γινει : Remake Metal Gear Solid. Θα ειναι απο της καλύτερες επανακυκλοφοριε ς.
#2 Nemesis11 (Level 9) 16/05/2019 17:47
Μακάρι να δούμε το πολυπόθητο Remake του Metal Gear Solid, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω και πολύ κινητικότητα για το Remake αυτό και χάνω τις ελπίδες μου σιγά σιγά :sad:
Notification