Ειδήσεις Adventures The Legend of Zelda: Link's Awakening remake gameplay video

The Legend of Zelda: Link's Awakening remake gameplay video

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/4e/32/Switch-The-Legend-of-Zelda-Links-Awakening-GameWorld-16-1560353178.jpg
 

The Legend of Zelda: Link's Awakening remake gameplay video

Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού.

Η Nintendo μέσα από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα πλαίσια της E3 2019, αποκάλυψε ότι η κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Link's Awakening για το Nintendo Switch θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Η επανεμφάνιση του τίτλου μετά από την πρώτη κυκλοφορία του για Gameboy το 1993 προκάλεσε φρενίτιδα στους θεατές. Μέσα από ένα gameplay video ο Youtuber, Arekkz Gaming μας παρουσιάζει τα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού:

 

Η ιστορία συνεχίζεται από το A Link to the Past, όπου ο ήρωας πιάνει στεριά στο νησί Koholint και ζει μια νέα περιπέτεια. Το συγκεκριμένο game είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του τίτλου, έχοντας μια ιδιαίτερο εικαστικό χαρακτήρα.

Το The Legend of Zelda: Link's Awakening θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για την press conference της Nintendo και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση της Ε3 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 12/06/2019 19:29
Υπέροχο βίντεο, νοσταλγία στο φουλ. Περιμένω να το παίξω αφού θα πάρω και την κονσόλα σύντομα.
Notification