Ειδήσεις Adventures Dreams: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Dreams: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Wednesday, 12 Feb 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/94/b2/58/dreams-ps4-game-89-1576013931.jpg
 

Dreams: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Δείτε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/11/19] Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dreams πιθανότατα να αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα του καταστήματος Shopto μέσω ενός tweet το οποίο διεγράφει λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του.

Ωστόσο η ημερομηνία που γράφτηκε από το site ίσως να αποτελεί μια εκτιμώμενη ημερομηνία που είναι διαθέσιμο από το ίδιο το κατάστημα, γεγονός που έχει ξανά συμβεί με παρόμοιες αναρτήσεις retail καταστημάτων. Βεβαια το tweet διαγράφθηκε τόσο γρήγορα που κίνησε τις υποψίες όσων πρόλαβαν να δουν την ανάρτηση. Η ανακοίνωση του tweet έγραφε ότι η κυκλοφορία του Dreams θα είναι στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

[UPDATE: 22/11/19 - Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση] Πολλές φορές η ηλικιακή αξιολόγηση των games προηγείται μεγάλων ανακοινώσεων.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που είδαμε ηλικιακή αξιολόγηση και μετά από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το game, όπως το RDR 2 στα PC. Πρόσφατα στον έλεγχο για ηλικιακή αξιολόγηση υπεβλήθη το PlayStation exclusive, Dreams. Το Dreams βρίσκεται σε early access από τις αρχές του έτους, όμως η ηλικιακή αξιολόγηση του ίσως προμηνύει την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Στην Αυστραλία σύμφωνα με την καταχώρηση το Dreams έλαβε PG αξιολόγηση, πιο ενδιαφέρον είναι όμως το γεγονός ότι αυτό έγινε πριν κάποιες μέρες.

[UPDATE 2: 10/12/19 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η Sony ανακοίνωσε ότι το Dreams, το νέο video game της Media Molecule, θα κυκλοφορησει στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

[UPDATE 3: 6/2/20 - Η Sony κυκλοφόρησε επίσημο τρέιλερ του Dreams από την δημιουργία ενός χρήστη] Το Dreams θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 14 Φεβρουαρίου και πολλοί ισχυρίζονται πως η εταιρία δεν προωθεί το τίτλο της αρκετά.

Η Sony βέβαια δείχνει να το διαψεύδει καθώς κυκλοφόρησε ένα ακόμη τρέιλερ αποτελούμενο από μία δημιουργία ενός χρήστη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσει σε μία early access version. Το 30 δευτερολέπτων βίντεο εστιάζει στην δημιουργία του παίκτη με την ονομασία MacChicken Turtle, ο οποίος έβαλε μαζί επτά levels και τα οποία σχηματίζουν ένα ολόκληρο campaign. Το τρέιλερ, επιπλέον προσκαλεί μελλοντικούς χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα, προβάλλοντας έτσι το συνεργατικό προσανατολισμό του Dreams.

Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε τη Sony να δημιουργεί περισσότερα τρέιλερ του game της παίρνοντας υλικό από τους χρήστες. Επιπλέον όσοι κατέχουν την early access version θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την full version νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11 Φεβρουαρίου.

[UPDATE 4: 12/2/20 - Δείτε το launch trailer] Το Dreams κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου στο PS4. Δείτε το launch trailer.

Δείτε τα gameplay βίντεο του Dreams και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification