Ειδήσεις Adventures Dreams: Φήμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Dreams: Φήμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 22 Nov 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d0/97/4c/dreams-release-date-leaked-gameworld-40-1573665692.jpg
 

Dreams: Φήμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 13/11/19] Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dreams πιθανότατα να αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα του καταστήματος Shopto μέσω ενός tweet το οποίο διαγράφθηκε λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του.

Ωστόσο η ημερομηνία που γράφτηκε από το site ίσως να αποτελεί μια εκτιμώμενη ημερομηνία που είναι διαθέσιμο από το ίδιο το κατάστημα, γεγονός που έχει ξανά συμβεί με παρόμοιες αναρτήσεις retail καταστημάτων. Βεβαια το tweet διαγράφθηκε τόσο γρήγορα που κίνησε τις υποψίες όσων πρόλαβαν να δουν την ανάρτηση. Η ανακοίνωση του tweet έγραφε ότι η κυκλοφορία του Dreams θα είναι στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

[UPDATE: 22/11/19 - Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση] Πολλές φορές η ηλικιακή αξιολόγηση των games προηγείται μεγάλων ανακοινώσεων.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που είδαμε ηλικιακή αξιολόγηση και μετά από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το game, όπως το RDR 2 στα PC. Πρόσφατα στον έλεγχο για ηλικιακή αξιολόγηση υπεβλήθη το PlayStation exclusive, Dreams. Το Dreams βρίσκεται σε early access από τις αρχές του έτους, όμως η ηλικιακή αξιολόγηση του ίσως προμηνύει την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Στην Αυστραλία σύμφωνα με την καταχώρηση το Dreams έλαβε PG αξιολόγηση, πιο ενδιαφέρον είναι όμως το γεγονός ότι αυτό έγινε πριν κάποιες μέρες.

Δείτε τα gameplay βίντεο του Dreams και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification