Ειδήσεις Adventures Ο παραγωγός του Project Zero (Fatal Frame) επιθυμεί νέα έκδοση

Ο παραγωγός του Project Zero (Fatal Frame) επιθυμεί νέα έκδοση

Sunday, 05 Apr 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/8a/b0/project-zero-maiden-of-black-water-review-4-1586109783.jpg
 

Ο παραγωγός του Project Zero (Fatal Frame) επιθυμεί νέα έκδοση

Άραγε θα το δούμε στο Switch;

Ο Keisuke Kikuchi, παραγωγός της σειράς Project Zero (γνωστή ως Fatal Frame στην Αμερική), δήλωσε ότι θα επιθυμούσε η σειρά να επιστρέψει, απλά "αυτό είναι στο χέρι της Nintendo".

Ο Kikuchi δήλωσε: "Ακόμα κι αν ήθελα μια νέα έκδοση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εφικτό. Υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στα συναισθήματά μου και τις φιλοδοξίες που έχω και την σκοπιμότητα τέτοιων projects. Προφανώς η ταινία Fatal Frame στο Hollywood που είναι σε στάδιο παραγωγής θα έχει μια απήχηση στις δυτικές αγορές. Προφανώς θα ήθελα να φέρουμε στο κοινό μας όχι μόνο μια ταινία, αλλά και games που μπορούν να την συνοδεύσουν".

Η Nintendo και η Koei Tecmo είναι συνιδιοκτήτριες της σειράς. Επίσης, το Fatal Frame: Maiden of Black Water, δεν τα πήγε και τόσο καλά στο Wii U, οπότε ίσως κι αυτό έπαιξε ένα ρόλο. Ο Kikuchi πρόσθεσε ότι "Στα Fatal Frame 2 και 4 η Nintendo έχει τα δικαιώματα του publishing"

Η ταινία Fatal Frame φημολογούνταν από το 2003 αλλά ανακοινώθηκε το 2014. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, πέραν του ότι θα την αναλάβει ο σκηνοθέτης Christopher Gans, όπως και την νέα ταινία Silent Hills.

Διαβάστε τα reviews των Project Zero (Fatal Frame) και συζητήστε για την πιθανότητα επόμενου Fatal Frame στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification