Ειδήσεις Adventures The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Ημερομηνία κυκλοφορίας

The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 10 Jul 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/bf/59/the-dark-pictures-little-hope-1a-25-1594372018.jpg
 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Supermassive ανακοίνωσε την ακριβή ημέρα άφιξης του τρόμου και κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/20] Η νέα ιστορία της σειράς The Dark Pictures Anthology με το όνομα Little Hope δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Horror μετατοπίστηκε για το φθινόπωρο του 2020 εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού ο κορωνοϊός ανάγκασε τους developers να εργαζονται από το σπίτι. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης Supermassive, Pete Samuels δήλωσε ότι πάνω από 200 εργαζόμενοι δούλευαν από απόσταση, όμως η αλλαγή αυτή καθυστέρησε αρκετά την ανάπτυξη του παιχνιδιού σε σημείο μάλιστα που η μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας να φαίνεται αναπόφευκτη.

Συγκεκριμένα ο Samuels εξήγησε: "Προς το παρόν δουλεύουμε επιτυχώς από το σπίτι, με όλη την ομάδα να είναι αφοσιωμένη στο να παραδώσει τα καλύτερα games. Γνωρίζοντας αυτό είμαι τώρα στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Little Hope θα καθυστερήσει και δεν θα κυκλοφορήσει όπως είχαμε ανακοινώσει το καλοκαίρι, όμως τώρα στοχεύουμε στο φθινόπωρο του 2020."

[UPDATE: 8/7/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Supermassive Games ανακοίνωσε ότι το The Dark Pictures: Little Hope θα κυκλοφορήσει τελικά στις 30 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Αναμένουμε να δούμε την νέα ιστορία και τα νέα...θύματα. Το story θα παίζεται είτε solo, είτε με δύο παίκτες online, αλλά και με 2-5 παίκτες τοπικά στην ίδια κονσόλα, μέσω του night mode. 

Σύμφωνα με το σενάριο, τέσσερις φοιτητές και η καθηγήτριά τους, θα βρεθούν στην εγκαταλελειμμένη πόλη Little Hope, στην προσπάθειά τους να αποδράσουν. Βέβαια θα συναντήσουν διάφορα μυστήρια και δαιμόνιες δυνάμεις που θα τους τρομάξουν. Πέρα από την βασική έκδοση, θα υπάρξει μία Limited Edition, η οποία θα περιέχει και το Man of Medan, έναν πάνινο χάρτη, δύο pins για τον χάρτη και ένα steelbook (με 4 θέσεις).

little hope collectors edition

Η Collector's Edition, θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, συν φιγούρα-ρέπλικα της κούκλας του 1692 της Mary, η οποία θα παίζει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι. Δυστυχώς η έκδοση αυτή θα πωληθεί αποκλειστικά στο store της Bandai Namco.

[UPDATE 2: 10/7/20 - Νέο τρέιλερ από την Supermassive Games] To Horror Adventure θα εκτυλίσσεται στο Salem την εποχή που το κυνήγι μαγισσών ήταν καθημερινότητα, ενώ θα εμπλουτίζεται με gameplay που θα διαδραματίζεται την σημερινή εποχή.

Το σενάριο θέλει τον Andrew και την Angela να χάνουν τους φίλους τους συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι μόνοι τους στο δάσος. Το gameplay περιλαμβάνει jump scares, πυκνή ομίχλη και ένα τρομακτικό κοριτσάκι με την κλασική βρετανική προφορά.

Η Supermassive Games πρόσφατα ανέβαλλε την προγραμματισμένη για τον Αύγουστο κυκλοφορία του παιχνιδιού λόγω του κορονοϊού και την ανάγκη για εργασία των developers μακριά από τα γραφεία της εταιρείας.

Ο διευθυντής της εταιρείας ανάπτυξης Pete Samuels δήλωσε σχετικά: ''Πρέπει να κάνω την άσχημη ανακοίνωση ότι θα μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η προτεραιότητα μας είναι να είμαστε όλοι ασφαλείς, από τους ηθοποιούς και το προσωπικό στους οποίους βασιζόμαστε για την ανάπτυξη των games μας''.

Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Little Hope και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification