Το Silent Hills (P.T.) θα σας τρόμαζε ακόμα κι όταν βγαίνατε από αυτό

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Silent Hills (P.T.) θα σας τρόμαζε ακόμα κι όταν βγαίνατε από αυτό

Το Silent Hills (P.T.) θα σας τρόμαζε ακόμα κι όταν βγαίνατε από αυτό

Θα έπαιζε με τα φώτα του σπιτιού σας και πολλά άλλα ακόμη.

Το P.T. είναι το πιο πολυσυζητημένο demo της gaming βιομηχανίας που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην τελική του έκδοση, ως Silent Hills. Αυτές τις ημέρες έγινε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Η Alanah Pearce του Rooster Teeth δήλωσε ότι μίλησε με developer που δούλευε στην Kojima Productions για το P.T. Η Pearce πρόσθεσε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρη για την πηγή της.

Ο developer της ομολόγησε ότι το Silent Hills θα είχε χαρακτηριστικά, όπως το να λαμβάνετε μηνύματα, emails και διάφορα άλλα πράγματα από το παιχνίδι. Θα υπήρχε μέχρι και δυνατότητα σύνδεσης και χρήσης των smart lights του σπιτιού σας, ώστε να μπείτε για τα καλά στο κλίμα. Ακόμη, το PS4 θα προσπαθούσε να "τρομοκρατήσει" τους παίκτες όταν έβγαιναν από το Silent Hills, αλλάζοντας το dashboard και χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τα saves σας. Ο Hideo Kojima έχει κάνει ανάλογες "τρολιές" στη σειρά Metal Gear Solid οπότε δεν μπορούμε να απολείσουμε τίποτα.

 Διαβάστε το preview του P.T. και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 31/05/2020 18:27
Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε.
Notification