Ειδήσεις Adventures 13 Sentinels: Aegis Rim

13 Sentinels: Aegis Rim

Tuesday, 11 Aug 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/5d/1c/13-sentinels-aegis-rim-69-1592642550.jpg
 

13 Sentinels: Aegis Rim

Gameplay από το Ιαπωνικό Adventure/Strategy της Atlus. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/20] Η Atlus ανακοίνωσε ότι το 13 Sentinels: Aegis Rim, ένα Ιαπωνικό Adventure/Strategy, θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη και την Αμερική.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Vanillaware, εταιρεία που μας έφερε τα Dragon's Crown και Odin Sphere. Ειναι απ' τη μία Adventure κι απ' την άλλη Strategy. Έχει 13 χαρακτήρες, καθένας εκ των οποίων έχει την δικιά του ιστορία. Το art style του είναι ξεχωριστό.

[UPDATE: 11/8/20 - Gameplay video] Η Atlus παρουσίασε 19 λεπτά gameplay από το 13 Sentinels: Aegis Rim.

Το σενάριο διεξάγεται στα 80's, αλλά περιέχει και ταξίδια στο χρόνο, καθώς θα παίξετε με 13 διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι προσπαθούν να σταματήσουν ένα apocalyptic event. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε customize τους Sentinels με mechsuits και τον αντίστοιχο οπλισμό. Το gameplay του επερχόμενου Adventure/Strategy θα είναι 2D και θα περιλαμβάνει γρήγορη μάχη με top-down κάμερα.

Το 13 Sentinels: Aegis Rim θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 8 Σεπτεμβρίου. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification