Operation: Tango

Παύλος.Κ
Παύλος.Κ

Παύλος.Κ  

Περιμένει να βγει το Victoria 3
 
0.0 ()
1
Operation: Tango

Operation: Tango

Ένα Co-op Adventure με κατασκόπους και hackers.

Tο Operation: Tango αποτελεί το νέο project της Clever Games, εταιρείας ανάπτυξης του Leap Of Faith. Η Clever Games χαρακτηρίζει το Operations: Tango ως ένα φόρο τιμής στα Spy games.

Το Co-op Adventure σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να είστε κατάσκοπος ή hacker στην προσπάθειά σας να περάσετε τις διάφορες πίστες του παιχνιδιού. Οι δύο χαρακτήρες έχουν διαφορετικές ικανότητες που θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε αν θέλετε να ολοκληρώσετε την αποστολή σας.

Η επικοινωνία αποτελεί απαραίτητο προσόν για την επιτυχημένη έκβαση της αποστολής καθώς θα πρέπει να είστε συντονισμένοι με τον παρτενέρ σας άμα θέλετε να λύσετε τα puzzles του Operation: Tango. Βέβαια ακόμη και αν δυσκολεύεστε να λύσετε τα puzzles θα τα μισήσετε δύσκολα καθώς το design τους είναι πανέμορφο και διαφέρουν πολύ μεταξύ τους ανάλογα με την τοποθεσία του Co-op Adventure.

Ο Mattieu Bégin, συνιδρυτής και game designer της Clever Games, δήλωσε πως "Όσο σχεδίαζα το παιχνίδι προσπαθούσα να μπω στην θέση του gamer. Στόχος μου ήταν να τον κρατήσω προσηλωμένο στο παιχνίδι και να καταστήσω την επικοινωνία μεταξύ των δύο χρηστών σημαντική και χρήσιμη. Έτσι στην πραγματικότητα είναι σαν να σχεδίασα δύο games ταυτόχρονα».

Όσοι ενδιαφέρεστε για το Operation: Tango θα χαρείτε να μάθετε πως κέρδισε το βραβείο "Best Multiplayer Game" στη Gamescom του 2020. Στο παρελθόν αυτό το βραβείο το έχουν κερδίσει τίτλοι όπως το Borderlands 3 και το Destiny 2.

Το Operation: Tango θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PS4 στις αρχές του 2021.

Διαβάστε το retro review του Tom Clancy's Splinter Cell και συζητήστε για το Operation: Tango στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification