Ειδήσεις Adventures Blade Runner: Enhanced Edition: Περίοδος κυκλοφορίας

Blade Runner: Enhanced Edition: Περίοδος κυκλοφορίας

Friday, 23 Oct 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2b/a2/02/blade-runner-67-1584098289-76-1603464847.jpg
 

Blade Runner: Enhanced Edition: Περίοδος κυκλοφορίας

Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

To remaster του Blade Runner ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο έτος, όμως η Nightdive Studios, δεν είναι έτοιμη ακόμη. Αντιθέτως, έχουν έρθει στην επιφάνεια πληροφορίες για τεχνικά προβλήματα και η κυκλοφορία του αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nightdive Steven Kick, ρίχνει το βάρος για την καθυστέρηση σε προβλήματα που σχετίζονται με παλιά τεχνολογία αναφέροντας ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν κατάφερε να εντοπίζει τον επίσημο source code ή τα assets για remaster. Ο source code από ότι φαίνεται έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες μετά την εξαγορά της Westwood από την EA και η Nightdive έχει αναλάβει μία δύσκολη αποστολή για την αναδημιουργία του Blade Runner μέσω reverse-engineering.

Για να καταφέρει την ομαλή λειτουργία του remaster σε όλες τις κονσόλες, η Nightdive χρησιμοποιεί την δική της engine και με τον κώδικα να έχει σχεδόν γραφτεί το περισσότερο βάρος πέφτει πλέον στην οπτική αναβάθμιση. Ο Steven Kick δήλωσε επίσης ότι το frame rate θα κατέβει στα 30 fps.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Blade Runner: Enhanced Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/10/2020 10:19
Καμία φορά οι εξαγορές έχουν και αυτά τα αποτελέσματα .Με αντίστροφη μηχανική λοιπόν ίσως πετύχουν αυτό που θέλουν.
Notification