State of Mind

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
State of Mind

State of Mind

Νέο Thriller Adventure στο 2048.

H Daedalic Entertainment ανακοίνωσε ότι το State of Mind θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2018.

Το Thriller Adventure που έχει ήδη παρουσιαστεί από πέρυσι, διεξάγεται στο Βερολίνο του 2048. Στην πόλη και γενικότερα στις μεγάλες πρωτεύουσες υπερκρατεί υπερπληθυσμός, οι πόροι είναι ελάχιστοι, έχουμε πολέμους, ενώ η προηγμένη ψηφιοποίηση, η κυβερνητική επιτήρηση και η ρομποτική cyber τεχνολογία είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα των πολιτών. Τα ρομπότ προσπαθούν να αποκτήσουν ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ οι στρατιωτικοί και οι φουτουριστές θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητή ζωή.

Σε αυτό τον κόσμο, ο Richard Nolan, πατέρας και δημοσιογράφος, προσπαθεί να επιβιώσει με την οικογένειά του. Η λύση στα προβλήματα της ανθρωπότητας μοιάζει να είναι ένας νέος εικονικός κόσμος, το CITY 5, στο οποίο ζείτε μέσω "mind transfer". Ωστόσο, κατά την διάρκεια του "upload" του Richard, κάτι πάει στραβά και πλέον ο ήρωας υπάρχει και στους δύο κόσμους ταυτόχρονα, τον πραγματικό κόσμο του Βερολίνου και τον δεύτερο -ημιτελές κόσμο- που είναι ψηφιακός. Προσπαθεί να ενωθεί με τον εικονικό κόσμο και την οικογένειά του, αλλά ανακαλύπτει ότι η ανάγκη για σωτηρία δεν επηρεάζει μόνο αυτόν αλλά και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο συγγραφέας Martin Ganteföhr έχει ήδη δουλέψει σε πολλά games και μένει να δούμε πως θα τα πάει το συγκεκριμένο, το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον.

Το State of Mind θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2018 για PC, PS4, Xbox One, Switch και Mac. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification