The Wolf Among Us: Season 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Hot
The Wolf Among Us: Season 2: Περίοδος κυκλοφορίας

The Wolf Among Us: Season 2: Περίοδος κυκλοφορίας

Καθυστερεί για το 2019.

 

Η Telltale Games ανακοίνωσε πως το The Wolf Among Us: Season 2 θα καθυστερήσει.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το site της Telltale Games, υ κυκλοφορία του The Wolf Among Us: Season 2 θα καθυστερήσει για το 2019. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: “Αυτή η καθυστέρηση είναι αποτέλεσμα κάποιον θεμελιωδών αλλαγών στην Telltale από τότε που ανακοινώσαμε το παιχνίδι το περασμένο καλοκαίρι”. Αυτό μάλλον έχει να κάνει με τις σημαντικές απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην εταιρεία που είδαν το 25% των εργαζομένων της να απομακρύνεται για μία “ολοκληρωμένη αναδιάρθρωση της εταιρείας”.

Η Telltale Games υποστηρίζει επίσης πως θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την βελτίωσή του. Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Η χρήση αυτού του επιπλέον χρόνου όχι μόνο θα μας επιτρέψει να εστιάσουμε στην ποιότητα, αλλά και στο να πειραματιστούμε για να χτίσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ο απώτερος σκοπός μας είναι να παραδώσουμε μία εμπειρία άξια του πάθους που δείξατε για το The Wolf Among Us και αυτοί οι επιπλέον μήνες θα μας δώσουν τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε την καλύτερη δουλειά μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την εξέλιξη του παιχνιδιού και ανυπομονούμε να πάμε ακόμα βαθύτερα.

Διαβάστε περισσότερα για το The Wolf Among Us: Season 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Tony_Layjel (Level 13) 27/05/2018 14:30
Επιτέλους! Μετά από κάποια χρόνια... :lol: