Five Nights at Freddy's: Ετοιμάζεται game μεγάλου budget

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Five Nights at Freddy's: Ετοιμάζεται game μεγάλου budget

Five Nights at Freddy's: Ετοιμάζεται game μεγάλου budget

Βρίσκεται ακόμη σε στάδιο σχεδιασμού.

 

O δημιουργός του horror game Five Nights at Freddy’s Scott Cawthon δήλωσε σε Steam update ότι "πολλά ωραία πράγματα είναι σε διεργασία", τα περισσότερα από τα οποία θα αποκαλυφθούν εντός του 2019. Η ταινία εμπνευσμένη από το παιχνίδι που ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο δεν θα είναι ένα από αυτά, και όχι απλά γιατί οι κινηματογραφικές παραγωγές είναι πολύ χρονοβόρες. Σύμφωνα με τον Cawthon, μία εκδοχή του σεναρίου είχε ήδη ολοκληρωθεί και παρ’ ότι όλοι την βρήκαν ικανοποιητική, ο ίδιος τελικά διαφώνησε και αποφάσισε να την απορρίψει.

"Όλοι έχουν αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες, όπως κι εγώ, προσπαθώντας να επινοήσουν ένα καλό σενάριο για αυτή την ταινία. Αλλά είμαι αποφασισμένος να βρω τη σωστή ιστορία," γράφει ο δημιουργός. "Επιμένω σε αυτό που λέω πάντα: είτε θα φτιάξουμε την σωστή ταινία είτε δεν θα τη φτιάξουμε καθόλου. Σιχαίνομαι να καθυστερώ ένα project που έχει ήδη υποστεί τόσες καθυστερήσεις, αλλά πρέπει να ακούσω το ένστικτό μου στο τι θεωρώ ότι θα είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον και τι θέλει πραγματικά να δει το fanbase." Ο Cawthon προειδοποίησε επίσης, ότι θα ξεκινήσει το σενάριο απ’ την αρχή όσες φορές χρειαστεί, αν κριθεί απαραίτητο.

Σχετικά με τα gaming νέα της σειράς, το Five Nights at Freddy’s VR έχει ολοκληρωθεί κατά 40% και είναι «σε φανταστική κατάσταση», ενώ το AR game απέχει ακόμη από το στόχο του, αλλά «είναι σε καλό δρόμο». Ο Cawthon ανέφερε επίσης το Five Nights at Freddy’s: Into the Madness, «μια συγχώνευση ορισμένων προηγούμενων ιδεών gameplay» που θα ήθελε να συνδυάσει σε ένα δωρεάν game για τους φίλους της σειράς, η πραγματοποίηση του οποίου είναι ακόμη αβέβαιη. Το σημαντικότερο ίσως νέο είναι το teaser ενός “triple-A” (μεγάλου μπάτζετ) Five Nights at Freddy's project που είναι στα σκαριά. Στα λόγια του Cawthon: "δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες ακόμη, καθώς το project είναι σε φάση σχεδιασμού, αλλά συνεργάζομαι στενά με το studio που θα το αναλάβει, για να διασφαλίσω ότι θα δώσει αυτό που οι fans του Five Nights at Freddy’s θέλουν να πραγματικά να δουν."

Διαβάστε τις πληροφορίες για την ταινία Five Nights at Freddy’s και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification