The Last Campfire από τους δημιουργούς του No Man's Sky

Hot
The Last Campfire από τους δημιουργούς του No Man's Sky

The Last Campfire από τους δημιουργούς του No Man's Sky

Κυκλοφορεί από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/18] Η Hello Games ανακοίνωσε το νέο της project που φέρει την ονομασία The Last Campfire.

Μπορεί οι developers της Hello Games να χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να φέρουν το No Man’s Sky στα επίπεδα που είχαν υποσχεθεί ωστόσο τα κατάφεραν. Πλέον, μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα και να προχωρήσουν με ένα νέο τίτλο, όπως και θα κάνουν αν κρίνουμε από τα όσα επιφύλασσε η εταιρεία για τα The Game Awards. Εκεί, είδαμε σε παγκόσμια πρεμιέρα το The Last Campfire. Πρόκειται για ένα Adventure, στο οποίο ένας άνθρωπος εγκλωβίζεται σε ένα παράξενο μέρος και αναζητά τρόπο να επιστρέψει σπίτι του. Η Hello Games καλεί τους παίκτες να συνεργαστούν με τον πρωταγωνιστή ώστε να ανακαλύψουν την ομορφιά, τα πλάσματα και τα μυστηριώδη ερείπια της περιοχής.

Στην Hello Games το αποκαλούν “Hello Games Short”, μία ονομασία που έχουν εμπνευστεί από τα Pixar Shorts. Δεν ανακοινώθηκε κάποια ημερομηνία ή πλατφόρμες κυκλοφορίας για το παιχνίδι, ωστόσο το διαθέσιμο Steam page του παιχνιδιού επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του στα PC. Οι δηλώσεις των δημιουργών για το παιχνίδι, αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό τους για αυτό: “Είμαστε πολύ περήφανοι που μόλις δύο από τις ομάδες μας κατάφεραν να φτιάξουν κάτι τόσο ενδιαφέρον αισθητικά, που είναι ταυτόχρονα τόσο μοναδικό και ευχάριστο στο να το παίζεις. Μας θυμίζει γιατί μας αρέσει να εργαζόμαστε στην Hello Games”.

[UPDATE: 17/3/20 - Gameplay trailer] Η Hello Games, εταιρεία ανάπτυξης του No Man's Sky δημοσίευσε ένα gameplay trailer για το The Last Campfire.

Το παιχνίδι έχει low poly γραφικά και κρίνοντας από το βίντεο δείχνει αρκετά ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα ορισμένα αποσπάσματα βγάζουν συναίσθημα, οπότε το σενάριό του ίσως να είναι και συγκινητικό. Πάντως, έχει λάβει πολύ καλή ανταπόκριση από τον κόσμο.

[UPDATE 2: 15/6/20 - Νέο τρέιλερ πριν από την κυκλοφορία] Εν όψει της καλοκαιρινής κυκλοφορίας του παιχνιδιού της, η Hello Games, εταιρεία ανάπτυξης του No Man's Sky, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το The Last Campfire. Θα δείτε τα μυστήρια του σεναρίου, καθώς θα παίζεται ως ένα ember. έναν μπλε χαρακτήρα, ο οποίος εξερευνά έναν παράξενο κόσμο των νεκρών. Θα κληθείτε να λύσετε γρίφους και να αλληλεπιδράσετε με χαρακτήρες που θα βρείτε στο δρόμο σας.

[UPDATE 3: 27/8/20 - Κυκλοφορεί από σήμερα] Η Hello Games ανακοίνωσε ότι το The Last Campfire κυκλοφορεί από σήμερα 27 Αυγούστου για PC (Epic Games Store), PS4, Xbox One, Switch και Mac. Δείτε το σχετικό gameplay trailer της ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση έγινε κάπως...αιφνιδιαστικά από τους developers. Το εν λόγω Adventure θα έρθει στο Steam το 2021, λογικά μόλις κλείσει ο ένας χρόνος του συνηθισμένου timed exclusivity με το Epic Games Store.

Διαβάστε το review του No Man’s Sky και συζητήστε για το The Last Campfire στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification