Paper Beast

Paper Beast

Paper Beast

Έρχεται από τους δημιουργούς του Another World.

Ο δημιουργός του Another World, Eric Chahi, αποκάλυψε τον επικείμενο τίτλο Paper Beast για Playstation VR μέσα στο 2019.
Πρόκειται για ένα adventure game που έχει σκοπό να σας φέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο, αυτή την φορά με την βοήθεια του Playstation VR. O γνωστός δημιουργός του Another World, Eric Chahi, ανακοίνωσε μέσω του Playstation Blog ότι ο τίτλος θα ονομάζεται Paper Beast, θα αφορά το Playstation VR, ενώ έδωσε μια μικρή γεύση από το περιεχόμενο του παιχνιδιού από μια σύντομη περιγραφή και ένα trailer.

O Chahi εξήγησε ότι η βασική του έμπνευση για το Paper Beast ήταν ο πειραματισμός με την Unity Engine και την ερευνά του για το Big Data, με σκοπό τον συνδυασμό αυτών των δυο για την δημιουργία ενός physics-based gameplay.Το παιχνίδι είναι βασισμένο σε μια προσομοίωση με κάθε δυνατή λεπτομέρεια , που οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με αντικείμενα αλλά και με το περιβάλλον. "Ακόμη τα πλάσματα που υπάρχουν στον κόσμο του παιχνιδιού θα προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους ανάλογα με το πώς ο παίκτης θα αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του.", σύμφωνα με τον Eric Chahi.

Συζητήστε για το Paper World στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification