Resident Evil Village: Περίοδος κυκλοφορίας

Hot
Ερμής Δερβίσης
Resident Evil Village: Περίοδος κυκλοφορίας

Resident Evil Village: Περίοδος κυκλοφορίας

Σύμφωνα με μεγάλη διαρροή της Capcom.

Η πρόσφατη επίθεση στους servers της Capcom, στην οποία κλάπηκαν αρχεία μεγέθους 1TB έφερε στην δημοσιότητα, σημαντικά νέα για τις επερχόμενες κυκλοφορίες της εταιρείας.
 
Τις συγκεκριμένες πληροφορίες πρέπει να τις δούμε επιφυλακτικά, καθώς η Capcom μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να κάνει αλλαγές. Το Resident Evil Village γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 όμως η πρόσφατη διαρροή μιλάει συγκεκριμένα για τον ερχόμενο Απρίλιο μία σχετικά κοντινή ημερομηνία. Επίσης όπως έγινε και το Resident Evil 7: Biohazard, θα κυκλοφορήσει ένα demo του Village το οποίο θα έρθει στο PS5 νωρίτερα από τα υπόλοιπα format. Επίσης από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει πιθανότατα και στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς.
 
 
Όπως έγινε και στο πρόσφατο remake του Resident Evil 3 με το Resistance, το Village θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα ξεχωριστό online mode το οποίο θα λέγεται Dominion, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Στην διαρροή υπάρχει επίσης αναφορά για μία VR έκδοση του Resident Evil 4, αποκλειστικά για το Oculus, η οποία επίσης θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ημερομηνία κυκλοφορίας επίσης υπάρχει και για το Resident Evil: Infinite Darkness την animation σειρά που ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Netflix. 
 
Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021 για PC, PS5 και Xbox Series X.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/11/2020 08:41
Πολύ καλά νέα. Αν κυκλοφορήσει τον επόμενο Απρίλιο θα είναι υπέροχα .Γιορτές πάσχα στο χωριό . :lol:
Notification