Ειδήσεις Events Η Ubisoft στην Gamescom 2017

Η Ubisoft στην Gamescom 2017

Monday, 07 Aug 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/35/a7/ubisoft-gamescom-2017-44-1502144613.jpg
 

Η Ubisoft στην Gamescom 2017

Assassin's Creed Origins, Far Cry 5 και άλλα πολλά θα δώσουν το παρών.

Μια ιδιαίτερα δυνατή παρουσία αναμένεται να έχει η Ubisoft στη Gamescom 2017. Στο event που θα λάβει χώρα στην γερμανική Κολωνία η γαλλική εταιρεία θα έχει διαθέσιμα για το κοινό της playable demos από τίτλους όπως το Assassin’s Creed Origins, το Far Cry 5,καθώς και τα South Park: The Fractured But Whole, Mario + Rabbids Kingdom Battle και The Crew 2.


Στο παραπάνω σύντομο βίντεο η εταιρεία συνοψίζει με εξίσου σύντομα στιγμιότυπα όλα όσα αναμένεται να δούμε από αυτήν. Αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις από την εταιρεία για το Just Dance 2018 για παράδειγμα, ενώ θα υπάρξουν και χώροι στο event όπου θα διεξαχθούν οι διοργανώσεις των Rainbow Six Siege και For Honor.

Το hype για το Assassin’s Creed Origins είναι τεράστιο, ενώ και το Far Cry 5 φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. Αναμένεται να δούμε περισσότερα στη Gamescom και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το GameWorld θα δηλώσει το παρών στο μεγάλο αυτό event.

Διαβάστε περισσότερα για την παρουσία του GameWorld στη Gamescom 2017 και συζητήστε περισσότερα για το μεγάλο event σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification