Ειδήσεις Events Η Nintendo στην Gamescom 2017

Η Nintendo στην Gamescom 2017

Wednesday, 09 Aug 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/ba/07/nintendo-gamescom-2017-41-1502274894.jpg
 

Η Nintendo στην Gamescom 2017

Με livestream για το Super Mario Odyssey και παρουσίαση του Xenoblade Chronicles 2.

Η Nintendo θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά στην Κολωνία της Γερμανίας για να παρουσιάσει τα νέα games που ετοιμάζει για τις κονσόλες της. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και το πολυαναμενόμενο Super Mario Odyssey, για το οποίο θα διεξαχθεί ένα ειδικό livestream από τον Yoshiaki Koizumi στις 23 Αυγούστου. Οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νεότερο game με πρωταγωνιστή τον Ιταλό υδραυλικό και συγκεκριμένα θα μπορείτε να παίξετε τα Metro Kingdom και Sand Kingdom.

Στις 24 Αυγούστου θα έχουμε εκτενή παρουσίαση του Metroid: Samus Returns από τον producer Yoshio Sakamoto και τον creative director Jose Luis Marquez. Ταυτόχρονα, την εμφάνισή τους θα κάνουν τα Fire Emblem Warriors και Xenoblade Chronicles 2, για τα οποία θα έχουμε livestreams με νέο gameplay. Για το τελευταίο, δεν είναι απίθανο να δούμε την Nintendo να ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του κατά την διάρκεια της φετινής Gamescom. Θυμίζουμε ότι φέτος το GameWorld θα βρίσκεται στην Κολωνία το διάστημα 22-26 Αυγούστου για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση.

Διαβάστε επίσης για την παρουσία των Ubisoft και Bandai Namcoo στην Gamescom. Συζητήστε εκτενώς για την έκθεση στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification