Ειδήσεις Events E3 2018: EA Play

E3 2018: EA Play

Wednesday, 11 Apr 2018  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/06/a7/c7/ea-play-e3-2018-87-1519473858.jpg
 

E3 2018: EA Play

Με νέο Battlefield, Anthem και Sports games. Ανακοινώθηκε η ώρα έναρξης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/2/18] Η Electronic Arts θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά στην E3 με πλάγιο τρόπο, αφού θα διοργανώσει και φέτος το δικό της event το διάστημα 9-11 Ιουνίου.

Οι πόρτες τις E3 2018 θα ανοίξουν στις 12-14 Ιουνίου, παρόλα αυτά η EA θα δείξει τα νέα της games λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στο EA Play event. Εκεί θα παρουσιάσει το επόμενο Battlefield σε playable μορφή, τα νεότερα Sports games της καθώς και το πολυαναμενόμενο Anthem.

Θυμίζουμε ότι η Electronic Arts είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θέλει καινοτόμα games και modes όπως αυτό του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Προσωπικά πιστεύω ότι το καινούριο Battlefield θα περιλαμβάνει Battle Royale mode, καθώς η EA θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα του τελευταίου. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε δηλώσει πως θα σταματήσει να κυκλοφορεί τα FIFA κάθε χρόνο και μένει να δούμε εάν αυτή η αλλαγή θα έρθει από φέτος.

[UPDATE: 11/4/18 - Ώρα έναρξης] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι η συνέντευξη Τύπου της στην E3 2018 θα ξεκινήσει στις 9 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Εκεί αναμένεται να κάνει μεγάλες ανακοινώσεις, ενώ θα δούμε gameplay από τα νεότερα games της EA. Το EA Play θα λάβει χώρα στο Hollywood Palladium στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε τις έως τώρα πληροφορίες για την E3 2018 και συζητήστε εκτενώς για την Electronic Arts στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification