Ειδήσεις Events Η Sony δεν θα συμμετάσχει στην E3 2019

Η Sony δεν θα συμμετάσχει στην E3 2019

Monday, 11 Feb 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b4/74/99/sony-e3-2018-38-1542365067.jpg
 

Η Sony δεν θα συμμετάσχει στην E3 2019

O διευθύνων σύμβουλος της SIE Worldide Studios εξηγεί τους λόγους της απόφασης αυτής. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 16/11/18] Η E3 2019 είναι η μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως από πλευράς αποκαλύψεων. H Sony, η οποία απουσίαζε κατά παράδοση τα τελευταία χρόνια από την Gamescom αλλά είχε μόνιμη παρουσία στην E3, δήλωσε στο GameInformer ότι δεν θα παραστεί στην E3 2019.

"Η Sony θα αναζητήσει άλλες ευκαιρίες για να προσεγγίσει το community. Οι fans του PlayStation σημαίνουν τα πάντα για εμάς και πάντα θέλουμε να καινοτομούμε, να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να πειραματιζόμαστε με νέους τρόπους για να τους ευχαριστήσουμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να μην συμμετάσχουμε στην E3 2019. Ψάχνουμε για νέους τρόπους ώστε να προσεγγίσουμε το community το 2019 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα σχέδιά μας μαζί σας" δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιαπωνική εταιρεία, η οποία διευκρίνισε ότι δεν θα διοργανώσει κάποια συνέντευξη τύπου στη φετινή E3.

Να προσθέσουμε επίσης ότι φέτος δεν θα διεξαχθεί κάποιο PlayStation Experience event τον Δεκέμβριο.

[UPDATE: 2/11/19 - Ο Shawn Layden εξηγεί τους λόγους] Ο διευθύνων σύμβουλος της SIE Worldwide Studios, Shawn Layden μίλησε στο CNet, αναλύοντας περισσότερο την θέση της εταιρείας για την Ε3.

Ο Layden δήλωσε πως η έκθεση πρωτοξεκίνησε γύρω από κάποιες αρχές ως προς τους δημοσιογράφους και τους εμπόρους, οι οποίες δεν πλέον δεν ισχύουν. Αρχικά η έκθεση προοριζόταν στο να προγραμματίζουν οι έμποροι τον εφοδιασμό τους, και οι δημοσιογράφοι να καλύψουν θέματα για τα πρωτοσέλιδά τους. Σύμφωνα με τον Layden, αυτά σήμερα έχουν αλλάξει.

"Πλέον έχουμε ένα event τον Φεβρουάριο που ονομάζεται 'Destination PlayStation', όπου φέρνουμε όλους τους χονδρεμπόρους και συνεργάτες να μάθουν τα πλάνα ολόκληρου του έτους", είπε ο Layden. "Οι αποφάσεις για αγορές γίνονται τον Φεβρουάριο, ο Ιούνιος είναι πλέον πολύ αργά για να γίνουν αυτές οι συζητήσεις ενόψει των Χριστουγέννων, οπότε η συμμετοχή χονδρεμπόρων έχει πέσει στην Ε3. Όσον αφορά τους δημοσιογράφους, η συνεχής και άμεση ροή ειδήσεων στο internet έχει μειώσει τον αντίκτυπο της έκθεσης στον κλάδο. Έτσι, ένα επαγγελματικό event, έγινε επαγγελματικό event χωρίς επαγγελματική δραστηριότητα. Ο κόσμος έχει αλλάξει, αλλά η E3 δεν άλλαξε μαζί του".

Δείτε τι θα ισχύσει για την E3 2019 όσον αφορά τις άλλες εταιρείες και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification