Ειδήσεις Events Fortnite Valentine Event

Fortnite Valentine Event

Saturday, 09 Feb 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/2a/11/fortnite-valentine-event-8-1549704006.jpg
 

Fortnite Valentine Event

Το Battle Royale γεμίζει με καρδιές.

 

Ανακοινώθηκε νέο in-game event στο Fortnite για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Epic Games φέρνει τον έρωτα και στο Battle Royale της, αφού το patch 7.40 θα γεμίσει τον χώρο με καρδιές και ροζ αποχρώσεις. Συγκεκριμένα όσοι παίκτες υποστηρίζουν έναν Creator ή χρησιμοποιήσουν τον Creator Code θα λάβουν δωρένα περιτύλιγμα με Cuddle Hearts για να χρησιμοποιήσουν εντός του παιχνιδιού. Αυτό το περιτύλιγμα μπορεί να εφαρμοστεί στα karts και τα όπλα τους, για να φέρουν το πνεύμα της γιορτής των ερωτευμένων σε κάθε γωνιά του χάρτη.

Το design των items θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο μαύρες και ροζ αποχρώσεις, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν νέα Overtime Challenges. Οι κάτοχοι Battle Pass θα μπροούν να διεκδικήσουν ορισμένα νέα skins, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει double XP weekend για όσους θέλουν να σκαρφαλώσουν στα levels. Οι σκισμένες καρδιές του περιτυλίγματος μάλλον αντικατοπτρίζει τις ραγισμένες καρδιές όσων αναγκαστούν να παίζουν Fortnite στις 14 Φλεβάρη αντί να βγουν με το άλλο τους μισό. Αν δεν το έχετε βρει ακόμα, το Battle Royale της Epic Games σας περιμένει. Οι μεγάλες εκπλήξεις για το Valentine Event θα παρουσιαστούν ως συνήθως στο in-game store του Fortnite.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification