Ειδήσεις Events Summer Games Done Quick 2019

Summer Games Done Quick 2019

Sunday, 30 Jun 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/21/61/games-done-quick-3-1553857984.jpg
 

Summer Games Done Quick 2019

3 εκατομμύρια για τους γιατρούς χωρίς σύνορα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/3/10] To Summer Games Done Quick 2019 θα διεξαχθεί το διάστημα  23 - 30 Ιουνίου 2019 και αποτελεί ένα μαραθώνιο speedrun livestream με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Να σημειώσουμε ότι το περσινό Summer Games Done Quick 2018 συγκέντρωσε 2,1 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες. Φέτος, η λίστα με τα games που θα παιχτούν με speedrun συμπεριλαμβάνει όπως κάθε χρόνο τόσο παιχνίδια του σήμερα όσο και retro classics που φτάνουν μέχρι και το NES. H λίστα περιλαμβάνει games όπως τα Blast Master (NES), Bloodstained: Curse of the Moon, Banjo – Kazooie (N64), Borderlands 2, Chip 'N Dale: Rescue Rangers (NES), Command & Conquer: Red Alert 3 (PC), Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (PS4), Gauntlet (PS4), Kirby's Air Ride (GameCube), Monster Boy and the Cursed Kingdom (Switch), Octopath Traveler (Switch), Resident Evil 2 Remake, Silent Hill 3 κ.ο.κ. Τα δύσκολα games αλλά και τα retro games έχουν την τιμητική τους.

Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα.

Το event θα προβληθεί μέσω livestream στο Twitch την ημέρα έναρξής του ενώ θα σας δίνεται και η δυνατότητα να προσφέρετε στην φιλανθρωπία μέσω αυτού. Δείτε την επίσημη σελίδα του event για περισσότερες πληροφορίες.

[UPDATE: 30/6/19 - 3 εκατομμύρια δολάρια] Το Summer Games Done Quick 2019 συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια. Τον Ιανουάριο είχαν συγκεντρωθεί 2,4 εκατομμύρια δολλάρια.

Τα χρήματα που αποτελούν νέο ρεκόρ φιλανθρωπίας με θέμα τα video games, συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Επίσης, όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετεε και τώρα τις δωρεές σας με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε για το Summer Games Done Quick 2018 και δείτε βίντεο με speedruns στο αντίστοιχο topic του Awesome Games Done Quick. Συζητήστε για το Summer Games Done Quick σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification