Ειδήσεις Events Αμερική: Η Epic Games διοργανώνει το Fortnite Summer Block Party

Αμερική: Η Epic Games διοργανώνει το Fortnite Summer Block Party

Saturday, 11 May 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/a6/8d/fortnite-party-89-1557572704.jpg
 

Αμερική: Η Epic Games διοργανώνει το Fortnite Summer Block Party

Ένα event για όλους τους fans του παιχνιδιού.

 

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Fortnite Party στα μέσα του Ιουνίου.

Η Epic Games ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει ένα πάρτι αφιερωμένο στο Fortnite μετά τις μέρες της E3. Το διήμερο event θα λάβει χώρα στο Inglewood της Καλιφόρνια και δεν έχει καμία σχέση με την E3 που θα πραγματοποιηθεί σχετικά κοντά στο Los Angeles Convention Center που θα έχει ολοκληρώσει μέχρι τότε τις press conferences της. Το Fortnite Summer Block Party θα ξεκινήσει με ένα τουρνουά Creative στις 15 Ιουνίου με διάσημους και streamers. Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι Ninja, Brendan Urie (από τους Panic At The Disco), Dilon Francis, KittyPlays, Cray και Jordan Fisher.

Προφανώς δεν είναι κάπου κοντά στην Ελλάδα, αλλά όσοι μένουν τις Η.Π.Α. και θέλουν να επισκεφτούν το event μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω Ticketmaster. Άπαξ και πραγματοποιήσετε την διαδικασία θα καταγραφείτε ως Verified Fans και θα ενημερωθείτε όταν ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 δολάρια για τις δύο μέρες της διοργάνωσης και πέραν των τουρνουά θα επιφυλάσσει πάρα πολλές εκπλήξεις για τους fans του Fortnite.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification