Ειδήσεις Events Apex Legends Pre-season Invitational

Apex Legends Pre-season Invitational

Wednesday, 31 Jul 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6c/40/d6/apex-legends-preseason-invitational-56-1564575639.jpg
 

Apex Legends Pre-season Invitational

Μπαίνει στον κόσμο των eSports και προσφέρει έπαθλα συνολικής αξίας 448.536€ ευρώ

Το Free-to-play Battle Royale Apex Legends κάνει το επόμενο βήμα στον κόσμο των eSports. Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε πως το Preseason Invitational θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα έχει έπαθλα συνολικής αξίας $500.000 (448.536€).

Το Preseason του Apex Legends, είναι μια σειρά μεμονωμένων διαγωνισμών, η οποία μέχρι στιγμής έχει συμπεριλάβει το EXP Pro-Am Apex Legends Exhibition στο Los Angeles και θα συνεχίσει τον Αύγουστο στο EXP Invitational στην Minneapolis. Ωστόσο τα πολλά λεφτά θα δοθούν στο Preseason Invitation, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, στην Κρακοβία, Πολωνία.

Σύμφωνα με την Respawn, το Preseason Invitational θα είναι ένα τουρνουά διπλού αποκλεισμού, με όλες τις ομάδες να ξεκινάνε στην κατηγορία των νικητών. Οι ομάδες θα παίζουν κάποια match σε κάθε γύρο και από εκεί θα αποφασίζεται ποιοι θα συνεχίσουν στην κατηγορία των νικητών και ποιοι θα μετακινηθούν στην κατηγορία των ηττημένων ή θα αποκλειστούν από το τουρνουά.

Στον τελικό, θα παλέψουν 20 ομάδες για την κορυφή και όλες θα λάβουν ένα μερίδιο από το prize pool των $500.000 (448.536€). H ομάδα που θα τερματίσει 20η π.χ θα κερδίσει $4,800 (4.305€) και οι αμοιβές θα αυξάνονται όσο ανεβαίνουν, με την πρώτη ομάδα να κερδίζει $105,000 (94.170€).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Preseason Invitational του Apex Legends θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την EA για να καταθέσουν το αίτημά τους για πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προυποθέσεις, τους κανόνες και τις αμοιβές, πατήστε εδώ. 

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification