Ειδήσεις Events Coronavirus Games Done Quick: Φιλανθρωπικό livestream

Coronavirus Games Done Quick: Φιλανθρωπικό livestream

Monday, 20 Apr 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/23/fa/3f/games-done-quick-coronavirus-82-1585342280.jpg
 

Coronavirus Games Done Quick: Φιλανθρωπικό livestream

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 δολάρια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/3/20] Τα Games Done Quick και Summer Games Done Quick αποτελούν τα μεγαλύτερα livestreams για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς συγκεντρώνουν εκατομμύρια δολάρια κάθε φορά.

Τα livestreams διεξάγονται σε μία τοποθεσία με κοινό να παρακολουθεί και σε αυτά pro speedrunners κάνουν speedrun σε παλιά και νέα games. Το Summer Games Done Quick μετατέθηκε χρονικά το διάστημα 16-23 Αυγούστου λόγω του κορωνοϊού κι έτσι οι διοργανωτές αποφάσισαν να οργανώσουν ένα Corona Games Done Quick μέσω livestream, στο οποίο speedrunners θα παίξουν με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Το livestream θα διεξαχθεί το διάστημα 17-19 Απριλίου. Όλες οι δωρεές που θα δώσετε θα πάνε στον ανθρωπιστικό οργανισμό Direct Relief για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Το Direct Relief έχει έδρα σε πάνω από 80 χώρες.

[UPDATE: 18/4/20 - Το livestream βρίσκεται σε εξέλιξη] Το livestream Games Done Quick στο οποίο συγκεντρώνονται δωρεές για τον κορωνοϊό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρακολούθησε ζωντανά βίντεο του χρήστη GamesDoneQuick στο www.twitch.tv

[UPDATE: 20/4/20 - Συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 δολάρια] Το Coronavirus Games Done Quick ολοκληρώθηκε. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 δολάρια. Στις δωρεές συμμετείχαν 6.000 viewers.

Συντονιστείτε στο Games Done Quick στο Twitch.tv για να δείτε όλα τα speedruns και συζητήστε περισσότερα για το Games Done Quick στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification