Η Bandai Namco στην Gamescom 2017

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η Bandai Namco στην Gamescom 2017

Η Bandai Namco στην Gamescom 2017

Σημαντική παρουσία με 10 playable games.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε τα games που θα δώσουν το παρόν στο περίπτερό της στην Gamescom.

Η μεγαλύτερη επί ευρωπαϊκού εδάφους έκθεση για video games θα διεξαχθεί στην Κολωνία το διάστημα 22-26 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι φέτος το GameWorld θα βρίσκεται στην Γερμανία για να καλύψει από κοντά όλα όσα συμβαίνουν με δημοσιογραφική κάλυψη από την Χριστιάνα Θάνου.

Κατά την διάρκεια της Gamescom, η Bandai Namco θα δώσει βροντερό παρόν στο περίπτερό της (Hall 6 A41/B41), εκεί όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορείτε να δοκιμάσετε πάνω από 10 games. Όπως είναι φυσικό, το Project Cars 2 της Slightly Mad Studios θα βρίσκεται στην έκθεση με νέα playable έκδοση, τουρνουά επί καθημερινής βάσεως και on-stage δραστηριότητες, η οποίες θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στην έκθεση θα μπορείτε να παίξετε επίσης ένα αποκλειστικό demo του Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, ενώ για το Dragon Ball FighterZ θα διεξαχθεί και ένα τουρνουά στην ESL Arena στις 25 Αυγούστου. Στα υπόλοιπα games συναντάμε τα Ace Combat 7: Skies Unknown, Little Nightmares και το Naruto to Boruto Shinobi Striker, το οποίο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια playable έκδοσή του. Η Bandai Namco θα υποστηρίξει και τα mobile games, αφού θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε τα Tales of the Rays, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing, Dragon Ball Z Dokkan Battle και το side-scrolling RPG Sword Art Online: Memory Defrag. Επίσης, η εκδότρια εταιρεία εγκαινιάζει φέτος το EP!C Lounge, όπου μέλη του Loyalty program της Bandai Namco θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε αποκλειστικές δραστηριότητες, να λάβουν διάφορα δώρα, καθώς και να παίξουν τα Tekken 7 και το πρώτο playable demo του Digimon Story: Cyber Sleuth - Hackers Memory.

Διαβάστε επίσης για την παρουσία των THQ Nordic, Konami, Electronic Arts και Microsoft στην Gamescom 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, φέτος την Gamescom θα ανοίξει η... Άνγκελα Μέρκελ. Συζητήστε εκτενώς για την έκθεση στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.