Ειδήσεις Events Το GameWorld στο White Nights Moscow 2017

Το GameWorld στο White Nights Moscow 2017

Sunday, 08 Oct 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/ad/c4/white-nights-moscow-92-1507503125.jpg
 

Το GameWorld στο White Nights Moscow 2017

Πετάμε για Ρωσία και παρουσιάζουμε το πρώτο μας video game!

Το GameWorld.gr και η ομάδα game development Loresoft θα δώσουμε το παρόν στην έκθεση White Nights Moscow 2017, που θα διεξαχθεί το διάστημα 10-11 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Royal Radisson, στο κέντρο της Μόσχας.

Κατά το διήμερο αυτό θα βρισκόμαστε στο περίπτερο 115 του event όπου θα παρουσιάσουμε σε αποκλειστικότητα τα πρώτα μας games ως Loresoft. Το πρώτο, η ναυαρχίδα μας, θα είναι ένα Platform RPG Ρωσικής θεματολογίας με Pixel Art γραφικά, που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προκαλέσει αίσθηση, συγκίνηση και πολλά ακόμη συναισθήματα. Το δεύτερο είναι ένα Platfrom προερχόμενο από γνωστό retro video game των '80s. Αμφότερα τα δύο games δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Θα ανακοινωθούν αποκλειστικά στο White Nights Moscow και θα ακολουθήσει δελτίο τύπου μέσα στο μήνα.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το πρώτο video game που είχαμε ανακοινώσει είναι το Editors, ένα Beat 'Em Up/RPG για τους αρχισυντάκτες του GameWorld.gr. Επειδή ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κύκλο development γύρω στα 3 χρόνια και περιλαμβάνει cutscenes, συνεπώς χρειάζεται υψηλό μπάτζετ για να ολοκληρωθεί, πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε από μικρότερα projects. Τα δύο games που προαναφέραμε έχουν κύκλο ανάπτυξης 18 μηνών για το Ρωσικό Platform/RPG και 6 μηνών για το free-to-play Platform. Καθότι είμαστε ομάδα ανάπτυξης και δεν ασχολούμαστε full-time με τα games αυτά, οι παραπάνω χρόνοι θα ισχύσουν μόνο εφόσον τα games χρηματοδοτηθούν από publishers ή από το Kickstarter.

Όσοι βρίσκεστε στη Ρωσία ελάτε μια βόλτα από το Royal Radisson να τα πούμε. Ήδη στην οργάνωση του περιπτέρου γνωρίζουμε ότι θα βοηθήσετε ορισμένοι από εσάς που βρίσκεστε στην πόλη και σας ευχαριστούμε.

Πέρα από την Loresoft, η ελληνική αποστολή περιλαμβάνει τους Ελίνα Ροϊνιώτη από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τον Βασίλη Στεφανόπουλο, ιδρυτή της Floating Island Studios και τον Διονύση Ρηγόπουλο από την Nerf Us. Στο White Nights Moscow 2017 θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλα περίπτερα εταιρειών, συνεπώς θα επιστρέφουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Τέλος, το "White" Nights υποθέτουμε ότι παραπέμπει στο χιόνι. Δεν αναμένεται να χιονίσει, αλλά επειδή και η βότκα είναι λευκή θα την τιμήσουμε ιδιαίτερα.

Συζητήστε για το event σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 ashbringer (Level 25) 09/10/2017 09:57
Καλή επιτυχία παιδιά να περάσετε υπέροχα.
#2 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/10/2017 10:28
Καλή επιτυχία, καλό ταξίδι και καλά να περάσετε! Περιμένουμε υλικό με φώτος και βίντεος!
#3 efane (Level 22) 09/10/2017 11:13
Καλή επιτυχία, καλή δύναμη και σιδεροκέφαλοι παιδιά!
Notification