Ειδήσεις Events E3 2018: Bethesda press conference

E3 2018: Bethesda press conference

Friday, 13 Apr 2018  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
New
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/f2/68/bethesda-e3-8-1520083437.jpg
 

E3 2018: Bethesda press conference

Υπόσχεται τεράστιο περιεχόμενο. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 3/3/18] Η Bethesda θα επιστρέψει στην E3 2018 με την τέταρτη ετήσια press conference της στο event.

Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια έτσι και φέτος η Bethesda Softworks θα έχει και φέτος τον δικό της χρόνο στη σκηνή της E3. Η μεγάλη αυτή εταιρεία ανάπτυξης έχει αφήσει κάθε χρόνο ευχαριστημένο το κοινό της, αφού τα προηγούμενα έτη εκμεταλλεύτηκε την έκθεση της E3 για να ανακοινώσει τίτλους όπως τα The Evil Within 2, Fallout 4 και Wolfenstein II: The New Colossus.

[UPDATE: 13/4/18 - Υποσχέσεις για μεγάλο περιεχόμενο] Ο Peter Hines της Bethesda δήλωσε πως η εταιρεία θα παραστεί με την συνοδεία πολλών games στην φετινή E3.

Δύο μήνες πριν την έναρξη της E3 οι εκθέτες έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν το κοινό τους για το τι θα συναντήσουν στο φετινό event. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις προχώρησε ο Peter Hiner, αντιπρόεδρος της Bethesda, ο οποίος υποσχέθηκε θα προσφέρουν μία πλούσια παρουσίαση.

Για την ακρίβεια δήλωσε: “Δεν μπορώ να αναφέρω το τι θα ανακοινώσουμε και το πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά τα games. Θα πω όμως ότι έχουμε αρκετά νέα πράγματα για να πούμε στην E3. Είτε ο κόσμος το αντιλαμβάνεται είτε όχι, η E3 είναι σημαντική περίοδος για εμάς. Βρισκόμαστε στην μέση αρκετών προετοιμασιών και δουλειάς σε όλο αυτό το περιεχόμενο, ωστόσο είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Έχουμε πολλά πράγματα τα οποία θα λατρέψει το κοινό. Δεν θα είναι ένα είδους παιχνιδιού ή genre. Θα έχουμε πολλά πράγματα, διαφορετικών τομέων και ελπίζουμε να υπάρχει κάτι για όλους εκεί πέρα”.

Η φετινή της press conference θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου στις 2:30 τα χαράματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ή φήμες σχετικά με τα νέα games που ενδέχεται να ανακοινωθούν.

Δείτε επίσης την περσινή press conference της Bethesda στην E3 και συζητήστε για την E3 2018 στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification