Ειδήσεις Events Microsoft, Sony και Nintendo εμφανίστηκαν μαζί στα The Game Awards

Microsoft, Sony και Nintendo εμφανίστηκαν μαζί στα The Game Awards

Friday, 07 Dec 2018  | in Events | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/50/aa/sony-microsoft-nintendo-the-game-awards-1-1545084712.jpg
 

Microsoft, Sony και Nintendo εμφανίστηκαν μαζί στα The Game Awards

Κοινές δηλώσεις από Layden, Spencer και Fils-Aime.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, τρεις εκπρόσωποι του gaming από τις εταιρείες Sony, Microsoft και Nintendo ανέβηκαν μαζί στη σκηνή των The Game Awards.

Ο Shawn Layden, πρόεδρος της Sony Worldwide Studios, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox για την Microsoft και ο Reggie Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo of America, βρέθηκαν δίπλα-δίπλα σε μια από κοινού ανακοίνωση που μπορεί να αναγνώστηκε, ωστόσο με αφορμή το cross-platform σημασία έχει ότι έγινε και χαροποίησε τους fans.

O Shawn Layden δήλωσε: "Απόψε στα The Game Awards ερχόμαστε μαζί ως community για να γιορτάσουμε τα video games. Την πιο συναρπαστική και επιβλητική μορφή διασκέδασης στον κόσμο".

Ο Phil Spencer πρόσθεσε: "Ως βιομηχανία είμαστε πιο δυνατοί όταν ερχόμαστε μαζί. Ενωμένοι για την κοινή αγάπη μας για την τέχνη των games".

Ο Reggie Fils-Aime κατέληξε: "Είμαστε κι εμείς ένα μέρος των viewers και των gamers ανά τον κόσμο που γιορτάζουμε την δημιουργικότητα, την καινοτομία και τον ρόλο που παίζουν τα video games στη δημοφιλή κουλτούρα".

Στη δευτερολογία των τριών ισχυρών ανδρών της βιομηχανίας, ο Spencer τόνισε ακόμη ότι "Μαζί θα συνεχίσουμε να προσκαλούμε νέες φωνές, δημιουργούς και παίκτες στους κόσμους μας. Γιατί όταν παίζουν όλοι τότε όλοι κερδίζουμε". Ο Layden είπε: "Όταν βλέπουμε την δύναμη του ενωμένου gaming community θυμόμαστε ότι ποτέ δεν είδαμε την πρόκληση που είδατε και δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε" και τέλος ο Fils-Aime κατέληξε: "Ως ενωμένοι έχουμε δέσμευση να ηγηθούμε και να ωθούμε την βιομηχανία μπροστά με νέα games, νέες εμπειρίες και νέους τρόπους ώστε όλοι να παίζουν". O Spencer και ο Layden είπαν καλή τύχη στους διαγωνιζόμενους και συγχαρητήρια στους νικητές αντίστοιχα, ενώ ο Fils-Aime μας είπε να απολαύσουμε τα The Game Awards. Ήταν μία από τις πρώτες και ομολογουμένως πιο ευχάριστες στιγμές που έχουμε δει σε διοργάνωση.

Δείτε αναλυτικά τα The Game Awards, τις υποψηφιότητες των The Game Awards 2018 και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

Δείτε επίσης τους νικητές των The Game Awards 2018.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification