Ειδήσεις Events Έρχονται νέες πληροφορίες για τα games της Marvel

Έρχονται νέες πληροφορίες για τα games της Marvel

Tuesday, 02 Jul 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8e/dd/ea/Marvel-Games-ComicCon-2019-GmaeWorld-16-1562062508.jpg
 

Έρχονται νέες πληροφορίες για τα games της Marvel

Στα πλαίσια της ComicCon 2019.

H Marvel θέλει να ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο Comic – Con event του Σαν Ντιέγκο για το 2019, ανακοινώνοντας νέες πληροφορίες για τα Marvel Games.

Η εταιρία παρουσίασε το πρόγραμμα της για την φετινή έκθεση, μέσα στο οποιο περιλαμβάνονται παρουσιάσεις για μελλοντικές κινήσεις, όσον αφορά τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, games αλλά και νέες προσθήκες. Απ ότι φαίνεται το πρώτο θέμα που θα έχει κάποιες ανακοινώσεις είναι αυτό των Marvel Games όπως το Marvel’s Avengers, Iron Man VR και Ultimate Alliance 3. Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιουλίου, με τον Greg Miller του Kinda Funny να παρουσιάζει τα θέματα που θα επικεντρωθεί η Marvel. Παρόλο που δεν έχει ξεκαθαριστεί τι πρόκειται να παρουσιαστεί, η Marvel υπόσχεται " συναρπαστικό νέο περιεχόμενο και απρόσμενες εκπλήξεις."΄

Τέλος, παρόν θα είναι και ο διευθυντής των Marvel Games, Bill Rosemann, μαζί με τους προγραμματιστές των παιχνιδιών, όπου και αυτοί με την σειρά τους θα κάνουν κάποιες δηλώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel's Avengers και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification