Ειδήσεις Events Awesome Games Done Quick 2020

Awesome Games Done Quick 2020

Wednesday, 09 Oct 2019  | in Events | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/46/6a/destiny202-66-1570641565.jpg
 

Awesome Games Done Quick 2020

Speedruns φιλανθρωπίας με πολύ ενδιαφέρον.

Λίστα με τα games που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες των speedrunners στο Awesome Games Done Quick για τον Ιανουάριο του επόμενου έτους κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει ένα σύνολο παιχνιδιών για PC. Μια εκ των ομάδων θα αναλάβει το Last Wish του Destiny 2, κάτι το οποίο μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Η ταχεία εκκίνηση ενός παιχνιδιού ζωντανής εξυπηρέτησης εμφανίζει επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόκληση,  με την ελπίδα βέβαια ότι το Destiny 2 δεν θα αλλάξει με κάποιο patch από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο με τρόπο που να ακυρώνει εντελώς τον προγραμματισμό της.

Υπάρχουν επίσης 45 λεπτά Nosferatu speedrun του Vampire: The Masquerade-Bloodlines, το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει την απομνημόνευση όλων των υπονόμων, καθώς τα βαμπίρ Nosferatu είναι τόσο παραμορφωμένα που δεν μπορούν καν να εμφανιστούν στο δρόμο χωρίς να ξεκινήσει το κυνήγι. Ένα speedrun των βασικών παιχνιδιών Fallout (συμπεριλαμβανομένου του New Vegas) θα ολοκληρώσει τα προ-πυρηνικά RPGs σε 2.05 και ένα All Beads / Memories Race του Sekiro στο 1.40.

Διαβάστε το review για το Destiny 2 και συζητήστε για το Destiny 2 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification