Ειδήσεις Events H PAX East θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό

H PAX East θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό

Thursday, 20 Feb 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d6/eb/f4/pax20East20coronavirus-5-1582197554.jpg
 

H PAX East θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό

Πάνω από 75.000 κρούσματα με 2.130 θανάτους μέχρι στιγμής.

Η Reed Exhibitions, η εταιρεία που διοργανώνει την PAX East όπως και άλλα events της gaming βιομηχανίας και ψυχαγωγίας αλλά και άλλων βιιομηχανιών, έκανε μια ανακοίνωση σύμφωνα με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι τα events θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί εκτός και αν υπάρξει διαφορετική ενημέρωση. Αυτό συμπεριλαμβάνει την PAX East που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στην Βοστόνη της Μασαχουσέτης. Η Sony ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στο show και ότι ακυρώνει την πρώτη παρουσίαση του The Last of Us: Part II λόγω των ανησυχιών για τον κορωνοϊό.

Επίσης στο επίσημο site της PAX East 2020 μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση που λέει πως οι διαδικασίες θα συνεχίσουν όπως έχουν προγραμματιστεί με τη διαφορά ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην καθαριότητα και την απολύμανση.

coronavirusΕπάνω βλέπετε sxcreenshot από το site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την τρέχουσα κατάσταση εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Reed Exhibitions δήλωσε: “Η τωρινή μας κατάσταση όσων αφορά τον κορωνοϊό παραμένει απαράλλακτη, η υγεία και η ασφάλεια των παραγόντων, των επισκεπτών και του προσωπικού είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.” Θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τους βασικούς κανόνες υγιεινής κατά την διάρκεια του σόου για τους επισκέπτες. Επίσης τα επερχόμενα events θα έχουν πιο ενδυναμωμένη υγιεινή και απολύμανση και θα υπάρχει αυξημένος αριθμός ιατρικού προσωπικού.

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι από τον κορωνοϊό ενώ 16.800 έχουν αναρρώσει, τα συνολικά κρούσματα παγκοσμίως ανέρχονται στα 75,751.

 

Διαβάστε ειδήσεις για την επίδραση του κορωνοϊoύ στη βιομηχανία του gaming και συζητήστε για την PAX East 2020 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification